Oceni objavo

Nov vikend – nova odličja gimnastičarjev ŠD Partizan Ravne

V nedeljo, 20. 11. 2022, so se gimnastičarke ŠD Partizan Ravne v Kopru udeležile DP v akrobatiki in DP v Teamgymu, najmlajši tekmovalci pa tekme na MPP. Tudi tokrat niso odšli domov praznih rok, saj so se uvrstili na odlična mesta.

Na DP v akrobatiki so dosegli naslednje rezultate:

Cicibanke: Rubi Čapelnik 30. mesto, Neli Steblovnik 32., Zoja Plaznik 37., Nika Hribernik 46., Cataleya Kragelnik 49. in Frida Lampreht 46. mesto. Ekipno so osvojile 7. mesto.

Mlajše deklice: Mojca Valentar 13. mesto, Nia Tia Koren 33., Špela Trost 36. in Izza Sentič 42. Ekipno so osvojile 7. mesto.

Starejše deklice: Lia Štruc 3. mesto, Vita Čeh 23., Anna Taks 28. in Milena Vranjek 35. mesto. Ekipno so osvojile 5. mesto.

Mladinke: Neža Štern 1. mesto.

Na DP v Teamgymu so Lia Štruc, Vita Čeh in Nia Tia Koren v ženski otroški trojki osvojile 1. mesto, Špela Trost, Iza Sentič in Mojca Valentar pa v ženski otroški trojki 8. mesto. Neža Štern je v sodelovanju s ŠK Flip Capris Bilje v ženski mladinski trojki osvojila 2. mesto.

Na tekmi v skokih z MPP pa so naši najmlajši tekmovalci (Neža Šuler, Frida Lampreht, Neli Steblovnik, Zoja Plaznik, Cataleya Kragelnik, Nika Hribernik, Rubi Čapelnik, Nika Donko,Ula Skarlovnik, Živa Veržun in Enej Jurčič) v svojih kategorijah dosegli zadostno število točk in prejeli medalje.

Vsem tekmovalcem trenerji za odlične rezultate čestitamo.

Oglejte si tudi