Oceni objavo

Ekipa občine Ravne tretja na 56. krosu občinskih reprezentanc!

Na Ravnah na Koroškem je v organizaciji Koroškega atletskega kluba, zbora atletskih sodnikov Koroške, Zveze športnih društev Ravne ter ob podpori občine Ravne na Koroškem potekal 56. kros občinskih reprezentanc, ki je obenem štel za Atletski pokal Slovenije v krosu.

V prekrasnem vremenu in čudovitem ambientu ravenskega Grajskega parka je bila prireditev odlično izpeljana, tudi s velikim številom atletinj in atletov, predvsem najmlajših, ki so bili številčno zastopani. Organizatorji so bili izredno zadovoljni, saj  je v našem parku teklo okoli 400 tekmovalk in tekmovalcev.

Za občinsko reprezentanco Raven sta združila moči dva koroška atletska kluba in sicer KAK Ravne in AK Slovenj Gradec, kar jim je prineslo odlično tretje mesto v skupni razvrstitvi.

Prav vsi naši tekmovalci so zaslužni za ekipni uspeh, izpostavljamo pa tiste, ki so se uvrščali na stopničke v svoji starostni kategoriji.

Prva mesta so dosegli: Ana Vita Verneker, Lena Lupša, Žiga Verneker Žiga in Aleksej Klemenčič.

Druga mesta so dosegli: Uma Grešovnik, Ema Pika Raj ter Nejc Blažun.

Tretje mesto je dosegel: Jernej Mežnarc.

Ekipnega uspeha ni brez ekipe. In za ekipo so se borili še: Špela Lorber, Teja Štriker, Ula Padovnik, Nace Kompan, Adam Černič, Neža Mori, Urša Brezovnik, Špela Spanžel, Izaja Miševski, Alina Voler, Vita Lužnik, Hana Svečko, Neja Kormanšek, Lena Merkač, Neža Pandel, Ajša Isak, Julijan Cifer, Val Čivnik, Manja Trost, Emma Pečnik, Eva Paradiž, Tomi Štruc, Viktor Fajmut, Alina Šipek, Lovro Krajnc, Žan Blažun, Manca Pavlic, Aleks Rožič, Melina Kelaidis, Tjaša Mori, Miha Petek in Tadej Grilc.  

Čestitke vsem tekmovalcem in organizatorje ter podjetju Medikem Ravne. Bil je res lep atletski dan.

Tradicionalno tekmovanje, že 56. zapovrstjo, je potekalo v okviru tradicionalnega praznovanja praznika mesta Ravne na Koroškem, ki se praznuje 12. oktobra.

Oglejte si tudi