Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Anketa za prebivalce ter goste v destinaciji

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica v letošnjem letu pripravlja novo turistično strategijo, hkrati pa z anketo za obiskovalce ter prebivalce izpolnjuje obvezo in nadaljuje aktivnosti zlate zelene destinacije.

Zelena shema slovenskega turizma je nacionalni program in certifikacijska shema, ki pod krovno znamko SLOVENIA GREEN združuje vsa prizadevanja za trajnostni razvoj turizma v Sloveniji. Občina Radovljica je leta 2020 pridobila zlat trajnostni znak Slovenia Green: GOLD. Kot zaveza trajnostnemu delovanju destinacijske organizacije je izjemno pomembno mnenje obiskovalcev. Zato so pripravilianketo za obiskovalce. Anketa je na voljo v angleškem in slovenskem jeziku

Zelo pomembno je tudi mnenje prebivalcev, njihov odnos do projektov javnega zavoda, do turistov ter turizma na sploh. Prebivalci občine Radovljica lahko mnenje izrazijo s pomočjo anonimne spletne ankete. Rezultati ankete bodo pomagali tako pri ohranjanju zelenega znaka destinacije kot tudi prisnovanju nove strategije razvoja turizma v destinaciji. Prosijo, da si vzamete deset minut časa in izpolnite anketo na spodnji povezavi ter na ta način sooblikujete smer razvoja turizma v prihodnje.

Nova turistična strategija bo začrtala smernice za razvoj turizma v obdobju od leta 2023 dalje, saj je prejšnja turistična strategija pretekla s koncem leta 2021. 

ANKETA ZA DOMAČINE

ANKETA ZA OBISKOVALCE - SLO

ANKETA ZA OBISKOVALCE - EN

Več o zeleni shemi slovenskega turizma

Oglejte si tudi