Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

NK Radenska Slatina zmagovalci turnirja za pokal občine Tišina

Minuli vikend (22. in 23.7.2017) je na Tišini potekal turnir za pokal občine Tišina. Na turnirju so sodelovale 4 ekipe: Reprezentanca Ravenske lige, NK Tišina, ŠNK Radgona in NK Radenska Slatina.

Trener Nejc Domjan je ponudil možnost nastopa vsem igralcem, ki so sestavljali ekipo za turnir. Ekipo so setavlajli: Uroš Hozjan (G), Žan Kavaš, Blaž Zemljič, Denis Kavaš, Denis Potrč, Aljaž Tušak, Žiga Sečko, Luka Ivanič, Rok Šteiner, Alen Lebar, Miha Šilec, Rene Vajs (G), Martin Budja, Nejc Ajlec, Marko Turk, David Sterniša, Uroš Pihler, Valentin Avsec in Primož Slekovec.

Na turnirju so navijači imeli možnost spoznati nove igralce, ki so se v zadnjem obdobju priključili članski ekipi in bodo branili barve Slatine v 3.SNL vzhod.

V soboto (22.7.) so se v polfinalu pomerili z ekipo NK Tišine in zmagali s 5:0. Za Slatino so zadeli Alen Lebar, Miha Šilec, Martin Budja, Žiga Sečko in Žan Kavaš)

Postava: Hozjan (G), Kavaš D., Kavaš Ž., Zemljič, Tušak, Potrč, Sečko (C), Ivanič, Šteiner, Lebar, Šilec.

V 2. polčasu so vstopili: Vajs (G), Turk, Budja, Ajlec, Sterniša, Pihler, Avsec, Slekovec

V nedeljo (23.7.) so se Slatinari v finalu pomerili v sosedskem derbiju s ŠNK Radgono in slavili s 3:0, strelci zadetkov Miha Šilec, Žiga Sečko in Alen Lebar.

Postava: Vajs (G), Turk, Zemljič (C), Ajlec, Sterniša, Potrč, Kavaš D., Lebar, Šilec, Šteiner, Pihler

V 2. polčasu so vstopili: Hozjan (G), Budja, Tušak, Kavaš Ž., Sečko, Ivanič, Avsec, Slekovec

Končna razvrstitev na turnirju:

1. mesto: NK Radenska Slatina

2. mesto: ŠNK Radgona

3. mesto: Reprezentanca Ravenske lige

4. mesto: NK Tišina

Na tišinskih tribunah se je našlo kar nekaj navijačev našega kluba. Vsem se za podporo najlepše zahvaljujemo in se vidimo že to sredo na ŠRC Slatina Radenci, kjer nam bo nasproti stal klub iz mariborske nogometne zveze - NK Malečnik. Se vidimo ob 18:30 uri.

Oglejte si tudi