Logo MojaObčina.si

Radenci

JUTRI
21°C
1°C
PON.
11°C
5°C

zaposlitev

Pomurska regija
Torek, 26. Marec. 2019

Delavec za prašno barvanje

Podjetje ponuja stabilno zaposlitev v urejenem delovnem okolju, možnosti za dolgoročno sodelovanje, redno plačilo. Kot delavec v oddelku za prašno barvanje boste predvsem skrbeli za maskiranje obdelovancev, obešanje obdelovancev na obešala, snemanje izdelkov z obešal.
Moje Delo
Pomurska regija
Petek, 29. Marec. 2019

Prodajni svetovalec v D2D (m/ž)

Za našega naročnika, podjetje Telemach d.o.o., ki je vodilni kabelski operater in najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, iščemo kandidate za delovno mesto: Prodajni svetovalec v D2D (m/ž).
Moje Delo
Pomurska regija
Sobota, 30. Marec. 2019

Pomožni delavec v lakirnici

Naloge: brušenje karoserij, čiščenje karoserij, tesnjenje karoserij, poliranje karoserij, skrb za red in čistočo na delovnem mestu.
Moje Delo
Pomurska regija
Sobota, 30. Marec. 2019

Delavec-ka

Od vas pričakujemo naslednje vrline: natančnost, pripravljenost na nove izzive, ročne spretnosti, smisel za delo v ekipi, najmanj 1 leto primernih delovnih izkušenj. Prednost imajo kandidati z izpitom za vodenje viličarja.
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 01. April. 2019

Tehnični inženir v proizvodnji m/ž

Na tem delovnem mestu boste odgovorni za koordinacijo aktivnosti na področju optimiranja proizvodnje, neprestanih izboljšav ter energetskega menegementa. Delovno mesto zajema upravljanje z energijo, implementacija principov vitke proizvodnje ter procesov neprestanih izboljšav v obratu lakirnice Magne Steyr d.o.o. v Hočah.
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 01. April. 2019

Prodajalec mesa/Mesar (Murska Sobota)

Za našega naročnika, zelo uspešno in zaposlenim prijazno trgovsko družbo, iščemo nove sodelavce za delo na delovnem mestu: Prodajalec mesa/Mesar (Murska Sobota).
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 01. April. 2019

Prodajalec mesa/Mesar (Ljutomer)

Za našega naročnika, zelo uspešno in zaposlenim prijazno trgovsko družbo, iščemo nove sodelavce za delo na delovnem mestu: Prodajalec mesa/Mesar (Ljutomer).
Moje Delo
Pomurska regija
Torek, 02. April. 2019

Posluževalec linije za prašno barvanje m/ž

Delo predvsem obsega: posluževanje moderne avtomatizirane linije za prašno barvanje, ročno prašno barvanje,... Ponujamo vam možnost takojšnje zaposlitve za nedoločen čas, redno plačilo, delo v dinamičnem, urejenem okolju.
Moje Delo
Pomurska regija
Petek, 05. April. 2019

Traktorist (Ljutomer-okolica, nedoločen čas)

V svoj kolektiv vabimo novega sodelavca za delovno mesto: Traktorist m/ž. Opis del in nalog: delo s kmetijsko mehanizacijo na polju in v nasadih borovnic, vzdrževanje kmetijskih strojev, strojno delo v rastlinjaku, priprava zemlje za setev.. Delo je v Ljutomeru in okolici. Dolgoročna zaposlitev, redno plačilo.
Moje Delo