Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
9°C
PON.
25°C
8°C
Oceni objavo

POPRAVLJALNICA IN IZMENJEVALNICA KOLES

Občina Radenci v sodelovanju s kolesarsko sekcijo Športnega društva Tri srca organizira popravljalnico in izmenjevalnico koles.

 

Popravljalnico in izmenjevalnico koles bomo izvedli na parkirišču pred poslovno stavbo Občine Radenci v naslednjih terminih:

 

           Petek 16. 9. 2022 - 9.00 – 10.00

           Torek 20. 9. 2022 - 9.00 – 10.00

           Četrtek 22. 9. 2022 - 10.00 – 11.00

 

Popravljalnica

 

S spodbujanjem kolesarjenja širimo krog ljudi, ki se vozijo s kolesi. Veliko ljudi od vožnje s kolesom odvrača dejstvo, da se ne njem ne počutijo udobno, kar je možno odpraviti z izbiro pravega kolesa ali samo z njegovo ustrezno nastavitvijo in npr. menjavo sedeža  Mnogi nimajo veščin za popravljanje in vzdrževanje koles. Prav s tem namenom smo za vas pripravili popravljalnico koles, kjer boste spoznali osnove servisiranja koles.

 

Kako deluje popravljalnica koles?

 

Organizirana popravljalnica koles je namenjena zgolj enostavnejšim popravilom. Omogočili vam bomo, da se boste s pomočjo člana Športnega društva Tri srca naučili popraviti svoje kolo. Vabljeni, da  obiščete našo popravljalnico, kjer vam bomo pomagali pri preprostih popravilih.

 

Izmenjevalnica

 

Hkrati s popravljalnico koles organiziramo tudi izmenjevalnico koles, kjer si zainteresirani izmenjujejo ali podarjajo kolesa, ki jih več ne uporabljajo ali pa želijo svoje kolo zgolj podariti ali zamenjati.

 

Kako deluje izmenjevalnica koles?

 

Pripeljite svoje kolo pred poslovno stavbo Občine Radenci, poiščite novo kolo ali pa kolo podarite nekomu, ki ga potrebuje. Kolesa, ki bodo pripeljana na izmenjevalnico morajo biti vozna ali pa potrebujejo zgolj osnovno popravilo, ki jo lahko izvedemo v popravljalnici koles.

 

Vabljeni, da pripeljete svoja kolesa na izmenjavo. Vabljeni predvsem starši mlajših otrok, ki lahko izmenjate otrokovo kolo za večje kolo, vabljeni študentje, ki potrebujete kolo za vožnjo po mestih, vabljeni starejši, ki želite zamenjati ali podariti svoje kolo.

 

Oglejte si tudi