Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
5°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Naročilo odvoza kosovnih odpadkov »na klic«

Naročilo odvoza kosovnih odpadkov »na klic«

 

Spoštovani,

v nadaljevanju vam posredujemo povezavo na spletni obrazec za naročilo odvoza kosovnih odpadkov po sistemu "na klic" iz vašega prevzemnega mesta.

 

Odvoz kosovnih odpadkov "na klic" je namenjen uporabnikom storitev iz gospodinjstva iz območja občin Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Radenci, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj kjer podjetje Saubermacher Slovenija d.o.o. v skladu občinskimi predpisi izvaja zbiranje kosovnih odpadkov "na klic".

 

Vsak uporabnik iz gospodinjstva ima 1x v koledarskem letu pravico do brezplačnega odvoza kosovnih odpadkov v omejeni količini, ki izhaja iz predpisa posamezne občine.

 

Kosovni odpadki so komunalni odpadki s številko odpadka 20 03 07, vključno s pohištvom in vzmetnicami, ki zaradi svoje velikosti, oblike ali teže niso primerni za prepuščanje v zabojnikih ali vrečah za druge komunalne odpadke.

 

Predlagamo, da se pred oddajo spletnega naročila podrobneje seznanite z informacijami o tem »kaj spada med kosovne odpadke«.

 

Po izpolnitvi in oddaji spletnega naročila na tej povezavi vas bomo kontaktirali ter obvestili o nadaljnjih aktivnostih v zvezi z odvozom kosovnih odpadkov.

 

S skeniranjem spodnje QR kode lahko do spletnega naročila dostopate tudi z mobilnim telefonom.

 

V kolikor boste v zvezi z izpolnjevanjem obrazca ali samim naročilom potrebovali dodatne informaciji nas lahko v delovnem času družbe od 7 do 15 ure pokličete na telefonsko  številko 02/620 23 00.

 

Saubermacher Slovenija d.o.o.

 

 

 

Oglejte si tudi