Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
23°C
8°C
JUTRI
25°C
8°C
Deli
3545

Novi odmerki smeha in dobre volje

Ste zamudili salve smeha, ko so Žan Papič, Franko Korošec in Boris Devetak v vsemogočni komediji Buh pomagej reševali svet? Ste manjkali tudi na ponovno razprodani smrtno resni komediji Čakalnica z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem? Ste bili z nami in si želite še več takšnih večerov?

V Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah bo na moč zabavno že v četrtek, 1. februarja, ko bo na sporedu komična drama Boksarsko srce, v kateri blestita Iztok in Domen Valič. Kako lahko nekdanji boksar, ki je vse življenje živel med nasiljem in športom, jeznemu mladeniču pomaga prerasti, premagati in se osvoboditi vse agresivnosti, ki jo nosi v sebi? Dva boksarja, dve generaciji in ena odlična predstava, ki vas ne bo le nasmejala, ampak tudi ganila do solz.

 

V nedeljo, 4. februarja, si boste dobri dve uri smeha v Borštnikovem hramu lahko privoščili tudi ob novi uspešnici Špas teatra Dekliščina. Gledališka različica velike britanske uspešnice za vsa čutila Do nazga je že pred 20 leti razgalila, kako znajo ženske na striptiz moških večerih hitro najti zver v sebi! Super žurka, ki je ne smete zamuditi! Kot da jutri ne obstaja. Sočna dekliščina do vročega konca! V predstavi igrajo Lara Jankovič, Nataša Ralijan, Urška Vučak, Tadej Pišek, Maja Martina Merljak, Jernej Čampelj, Sebastijan Starič in Jože Doberšek.

 

Z vami želimo deliti tudi nekaj vtisov, ki so nam jih zaupali gledalci predstave, nastale v naši produkciji – vsemogočne komedije Buh pomagej, ki bo v soboto, 3. februarja, ponovno na ogled v Kulturnem centru Tržič, 17. februarja pa v Kulturnem domu Sv. Duh pri Škofji Loki:

 

Fantastična predstava. Resnično aktualna tematika, v koraku s časom in krajem. Res super Žan Papič, Franko Korošec in gospod buh Boris Devetak!!! Hvala vam za čudovit večer. Vredno ogleda.

Nataša Ilnikar, Ljubljana

 

Predstava Buh pomagej je bila nama zelo všeč, pa tudi prijatelja, ki sta si jo ogledala sta bila zelo navdušena. Predstava je res izvirna, življenjska, narejena z veliko mero dobrega okusa, glede na to, da se dotika za mnoge kar nedotakljivih oz. spornih tem. 

Bravo, res super! Vsi smo zelo uživali, igralca sta bila res odlična, prav tako vsebina.

Vse pohvale vsem! Do naslednjič.

Silva Gorečan, Šenčur

 

Z moje in moževe strani se nama ta komedija zdi ena izmed boljših komedij, ki sva jih gledala. Res sva se nasmejala. Seveda vse skupaj pa moraš vzeti za štos v katerem pa je le nekaj resnice. Tudi midva bova prijateljem svetovala, da si naj gredo ogledat to komedijo. Splača se.

Renata Rogelj, Kranj

 

Predstava je odraz naše družbe na prav prijeten, satiričen način. Priporočala bi jo prijateljem in znancem - kar sem že storila. Obilo takih predstav in morda bo kaj pripomoglo k izboljšanju našega jutri. Lp in srečno.

Oli Pojbič, Komenda

 

Precej sva se nasmejala, kar je seveda namen takih komedij in tudi precej aktualnosti je vključeno, kar je zelo pohvalno, saj predstava sledi času. Kar korajžno naprej in se še vidimo!

Iztok Štern, Preddvor

 

S predstavo Buh pomagej sva bila zelo zadovoljna. Čestitke.

Marko Bizjak, Vodice

 

Res odlična komedija, sva že povedala prijateljem in seveda tudi najinim otrokom, da naj se udeležijo predstave, ker je res dobra. Hvala za vse lepe nasmejane trenutke, urice, res uživava. Smeha in dobre volje ni nikoli preveč. Želiva vam še veliko uspehov, da se še na leta srečujemo.

Jela Remic, Cerklje

 

S predstavo sva zelo zadovoljna, veliko smeha in zelo dobri občutki po ogledani predstavi. Kar tako naprej in čim več predstav.
Gojo in Mojca Kern, Ljubljana

 

Predstava je bila gledljiva s preprostim aktualnim humorjem na vsakodnevne probleme in dileme v družbi. Gledal si jo neobremenjeno. No, konec je bil pa res presenetljiv. Bala sem se, da bom teže razumela  primorščino, pa ni bilo težav. Tale Papič je prav simpatičen igralec. Hčerka se je prijetno nasmejala. Zabavno je bilo, da so humorno vključevali lokalna imena. Nasvidenje do naslednjega srečanja.

Lilijana Skubic, Cerklje

Več informacij o gostovanjih predstav Agencije PijaR in zavoda Smejmo se: www.smejmo.se

 

Povezave

www.smejmo.se

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi