Logo MojaObčina.si

Preddvor

JUTRI
-2°C
-2°C
ČE.
1°C
-2°C
Deli
2402

90 let Marice Snedec

Na Srednji Beli pri Preddvoru je 6. maja praznovala svoj 90. rojstni dan Marica Snedec. Ob njeni visoki častitljivi obletnici so ji prišli čestitat vsi najbližji sosedje, sorodniki in prijatelji. Pevke Društva upokojencev Preddvor »Josipine Turnograjske« so jo obdarile z darilcem in šopkom ter ji zapele nekaj pesmi, ki so namenjene njenemu prazniku. Nanjo pa ni pozabil niti župan Miran Zadnikar,  obdaril jo je s šopkom rdečih vrtnic.

Marica je že dolga leta naša članica, od leta 1981. Medtem je bila tudi članica UO kot poverjenica za Zgornjo Belo, nekaj časa pa je pomagala tudi poverjenici na Srednji Beli.

Gospa Marica je imela 3 sinove. Najmlajši sin Drago, ki je ostal z družino ob domačem ognjišču je prevzel skrb za mamo, ob bolezni in nemoči pa je tudi vnukinja Anja prevzela vso nego in skrb za svojo babico. Mama Marica ima poleg sinov še sedem vnukov in devet pravnukov.

S prijetnimi zvoki harmonike ji je popoldne popestrila Silva Rozman, vsi prisotni pa smi ji zaželeli največ zdravja in prijetnega bivanja v krogu domačih.

Marija Velikanje

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij