Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

OBČNI ZBOR PGD PREDDVOR

Redni letni občni zbor 2015 je za nami, in sicer smo v soboto, 28.2.2015 v pozitivnem vzdušju in ob prijetni družbi izvedli kar dva občna zbora.
Popoldne smo pripravili mladinski občni zbor, kjer je naša številčna mladina predstavila poročilo in plan dela, hkrati pa so naši najmlajši pionirji gostom pokazali tudi nekaj poučnega s področja preventive.

 

Drugi občni zbor je potekal ob 18. uri in se je pričel, sedaj lahko rečemo že tradicionalno, s poučno gasilsko igrico, ki so jo zaigrali naši najmlajši. Po končani predstavi smo prešli k resnejšemu delu občnega zbora. Predstavili smo poročila predsednika, operativno poročilo, poročilo mladine in članic, kot tudi nadzornega sveta in finančno poročilo.

 

V letošnjem letu je bilo podeljenih kar nekaj priznanj in potrdil o opravljenih izobraževanjih. S strani župana, g. Zadnikarja, so bila podeljena tudi priznanja našim prvim posredovalcem. Zahvalili smo se tudi našim donatorjem, ki so nam s finančnimi sredstvi lansko leto priskočili na pomoč in nam pomagajo graditi naš mozaik. Drugo leto bomo namreč praznovali 120. letnico našega društva, praznovanje pa bomo poskušali popestriti tudi z novim avtomobilom.

 

Uradni del občnega zbora se je zaključil s pozdravi naših gostov, s Krkavč pa je, tokrat naš slavljenec Jože Škrvada, prejel spomladanski šopek za svoj jubilej. Za konec smo seveda poskrbeli tudi za dobro jedačo in pijačo.

 

Upamo, da bo letošnje leto podobno lanskemu in bomo drugo leto zopet predstavili tako pozitivna poročila na vseh področjih.

 

Z gasilskim pozdravom "Na pomoč!"

Oglejte si tudi