Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Hotel Prebold odprl nove prostore wellnessa

V Hotelu Prebold so v oktobru obiskovalcem predstavili novi wellness center, v katerem bodo za odlično počutje svojih strank poskrbeli v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita.
Kot edini v Slo in tudi na Hrvaškem pa zastopamo kozmetiko Cayukeda, ki je pripravljena po načelih Ayurvede za salonsko nego in nego doma, surovine zanjo pa izvirajo iz Indije .Posebej so ponosni na hamam, saj turško oziroma orientalsko kopel ponujajo med redkimi v Sloveniji. Kopel je sorodna savni, vendar bliže starogrškim in starorimskim običajem čiščenja telesa. Hamam je popolna sprostitev za dušo in telo.

 

Na predstavitev novih prostorov so povabili vinarja s Sladkega vrha, ki je predstavil vina lastne blagovne znamke – Vina Kauran. Ponudbo je dopolnil vodja ljubljanske vegetarijanske restavracije Radha Govinda, ki ustvarja prave kulinarične specialitete in s katerim  načrtujejo dolgoročno sodelovanje. Svojim gostom želijo ponuditi nekaj drugačnega in v tej regiji edinstvenega.

 

Dnevu odprtih vrat je glasbeno noto dodala ena najboljših citrark v Sloveniji in Evropi, trikratna mednarodna prvakinja Janja Brlec iz Laškega, sicer tudi članica Slovenskega citrarskega kvarteta.

 

V Hotelu Prebold želijo svoji ponudbi dodati tudi Ajurvedo - tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. Je najstarejša znana medicina, stara že okoli 5000 let, ohranjeni zapiski so stari več kot 4000 let. V Ayurvedi je že samo zaradi tega zbrano ogromno znanja in izkušenj. V zaključni fazi so pogovori z indijskim zdravnikom, ki bo v Hotelu Prebold ponujal storitve diagnostike in zdravljenja po Ajurvedi.

 

Informacije na

www.hotel-prebold.si, Facebook strani Hotela Prebold, na info@hotel-prebold.si ali po telefonu  (03) 703 40 60.

 

 

Oglejte si tudi