Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C

zaposlitev

Savinjska regija
Petek, 19. April. 2024

Prodajnik za tuje trge – Celje.

Za družinsko podjetje iz Celja, ki se že več kot 20 let ukvarja s proizvodnjo na področju ogrevanja, iščemo Prodajnika za tuje trge - Celje m/ž. Iščemo kandidata z aktivnim znanjem angleščine in vsaj nekajletnimi izkušnjami na področju prodaje, idealno v proizvodni panogi.
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 19. April. 2024

Trgovec/poslovodja m/ž

Razlog za prosto delovno mesto je predvidena upokojitev dolgoletne poslovodje trgovine ob koncu leta 2024, posledično je mentorstvo in uvajanje zagotovoljeno. Asortiman vključuje večinoma čistila proizvedena pri naročniku, gre za ekološko usmerjene izdelke, kar 60% jih ima eko certifikat. Prodajni asortiman trgovine dopolnjujejo s krpami in papirno galanterijo drugih proizvajalcev.
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 19. April. 2024

Promotor blagovne znamke (m/ž)

Je proaktivnost v vaši krvi? Dojemate izzive kot priložnosti za nove, ustvarjalne rešitve? Vas motivira pozitiven odnos in imate komunikacijo v malem prstu? Izkoristite svoje veščine za ustvarjanje dobička! Pričakujemo vašo prijavo! ...
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 20. April. 2024

Tehnični komercialist (m/ž)

Kot PRODAJNO-TEHNIČNI KOMERCIALIST boste odgovorni za: aktivno izvajanje prodajne funkcije; načrtovanje, usmerjanje in usklajevanje prodaje produktov in storitev ter organiziranje programov prodaje; zbiranje naročil in trženje izdelkov, raziskavo tržišča, samostojno vodenje projektnih nalog.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 20. April. 2024

Komercialist v prodaji za tuji trg

Izbrani kandidat se bo na delovnem mestu srečeval z naslednjimi delovnimi izzivi: načrtovanje in izvedba prodajnih aktivnosti, redni obiski pri kupcih, nadzor implementiranja prodajnih aktivnosti na terenu, sodelovanje pri letnih pogajanjih, priprava poročil uspešnosti prodajnih aktivnosti, administrativna dela v prodaji.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 21. April. 2024

Skrbnik tujih trgov (m/ž)

Naloge: aktivno prodaja in promoviranje naših inovativnih rešitev na tujih trgih, gradnja in vzdrževanje dolgoročnih poslovnih odnosov s partnerji in strankami...
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 21. April. 2024

Operations Specialist (m/ž)

Imate izkušnje z oskrbovalno verigo, podporo strankam, ste dober organizator, vešči izvajanja in usklajevanja operativnih procesov med različnimi oddelki v podjetju (prodaja, servisna služba, skladišče, logistika, računovodstvo)? Slovenska podružnica, ki je hkrati odgovorna za trge Adria regije, v svoj kolektiv vabi operations specialista.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Promotor na terenu (m/ž)

Je proaktivnost v vaši krvi? Dojemate izzive kot priložnosti za nove, ustvarjalne rešitve? Vas motivira pozitiven odnos in imate komunikacijo v malem prstu? Izkoristite svoje veščine za ustvarjanje dobička in ne odlašajte s prijavo! ...
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Svetovalec na terenu (m/ž) v Savinjski regiji

Si želiš zastopati svetovno priznano blagovno znamko? Imaš izkušnje na področju prodaje in uživaš v terenskem delu? Ponujamo ti prilagodljiv urnik, službeno vozilo, konkurenčno plačilo z nagradami in veliko fleksibilnosti!
Moje Delo