Oceni objavo

Zaključek sezone za Teniški klub Polzela

Članice in člani Teniškega kluba Polzela smo se v soboto, 14. oktobra 2023, pomerili v zaključnem turnirju naključno izžrebanih dvojic in aktivno končali letošnjo sezono.

Čestitamo Branetu Miklaužinu in Igorju Kovaču za prvo mesto, drugo mesto sta si priborila Klara Bukovnik in Dejan Udrih, tretje mesto pa sta zasedla Vid Divjak in Uroš Dvornik. Prvo mesto v ekipni ligi si je letos priborila ekipa Novinci, ki jo sestavljajo Matija Gregorčič, Miha Prosen, Franc Šmajs, Andrej Vernik in Ljubo Žnidar. Drugo mesto je zasedla dvočlanska ekipa Stan & Oli, tretji pa so bili Šentjurčani v ekipi Ice Max. Iskrene čestitke vsem.

Letošnja sezona je bila polna posodobitev in izboljšav, tako na gradbenem in investicijskem kot tudi na tekmovalnem področju. Poleg turnirjev in ekipne lige smo na naših igriščih gostili tudi Teniško akademijo Cokan, ki je organizirala Malina Všečka Open. Izvrstno je bilo videti članske igralce med igro tenisa na tako visoki ravni. Za naslednje leto so v načrtu turnirji, ekipna liga ter posamični ligi, ženska in moška.

Za predsednika kluba Matjaža Hribernika je bilo to prvo leto z drugačno funkcijo. Čestitke za odlično vodeno in izpeljano sezono. Hvala tudi Rudiju Kunstu, ki je skrbel, da so bila igrišča vedno pripravljena na igranje, in vsem preostalim, ki ste kakor koli pripomogli k delovanju kluba.

Igranje bo mogoče, dokler bodo to dopuščale vremenske razmere.

 

Natja Kapitler

Oglejte si tudi