Oceni objavo

Prijetno prednovoletno druženje

December je čas, ko je prav, da se ozremo nazaj v iztekajoče se leto in vidimo, kaj smo in česa nismo storili v letu 2023. Odkar sem leta 2016 prevzel vodenje Zveze športnih društev Polzela, so mi tovrstna druženja ob koncu leta pomemben dogodek.

Istočasno dobim informacijo, kaj se je dogajalo in naredilo ter kaj je treba postoriti v novem letu. Vsi predsedniki  so odgovorni, da v svojih klubih in društvih poskrbijo za strokovnost in dovolj znanja, ki ga lahko dobijo v šolanjih za trenerje in strokovne delavce na področju športa. Moja naloga (tudi kot svetnika Občine Polzela) pa je tudi, da pomagam in poskušam povezovati šport z lokalno infrastrukturo in športnimi objekti. V Občino Polzela želim pripeljati vlagatelje vrhunskega športa in tako ponuditi možnost, da lahko naše občanke in občani, predvsem mladi, koristijo paleto športnih aktivnosti. Hvala tudi podžupanu Igorju Pungartniku, da si je vzel čas, povedal svoje mnenje in slišal, kaj je bilo narejeno dobrega ter seveda tudi, kaj nas vse skupaj še čaka, da postorimo. 

Vsem športnim delavcem želim, da se jim cilji in želje v letu 2024 uresničijo, za kar vem, da je potrebno ogromno odrekanja in truda.

Ivi Kapitler

 

Oglejte si tudi