Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
12°C
ČET.
20°C
13°C
Oceni objavo

Čudodivščina v Andražu nad Polzelo

Člani Društva prijateljev mladine Andraž smo v ponedeljek, 30. oktobra 2023, na igrišču v Andražu nad Polzelo pripravili zabavno in strašljivo prireditev Čudodivščina.

Otrokom smo želeli popestriti počitnice, zato smo oblekli svoje strašljive kostume in se prepustili ustvarjalnosti ter vse povabili, da so se zbrali in uživali. Za otroke in njihove starše smo pripravili parkirišče, kamor so lahko ob prihodu postavili svoje metle in se podali na sprehod po strašni, bolj strašni in (najpogumnejši) po najbolj strašni poti mimo izrezanih buč, čarovnic, okostnjakov, pajkov … in grozljivih pošasti ob gozdu. Otroci in starši so lahko spremljali čarovnico Metko, ki je izvajala zanimive poskuse. V čarovniškem lepotilnem salonu so si lahko uredili pričesko, se naličili ali pa so dobili pravi čarovniški tatu. Željni strašno smešnih risank so si lahko te ogledali v kinu ali pa so pokazali svojo ustvarjalnost pri barvanju pobarvank s čarovnicami, bučami in še čim … Mali in veliki so si v čarovniški kuhinji lahko privoščili tople zvarke in grozljive prigrizke ali pa so si pri pujsih privoščili pečeno hrenovko.

Vsi, ki smo pripravljali Čudodivščino, smo izjemno veseli, da so se otroci in njihovi starši udeležili dogodka, se zabavali, malo sprostili in družili.  Saj je to tisto, kar šteje, kajne? Drugo leto pa ponovno vabljeni.

 

Urška Brunšek

Oglejte si tudi