Oceni objavo

Balkansko prvenstvo v futsalu

Povabila nogometne ekipe Velikega Gradišta iz Srbije nikakor ne gre zavrniti. Zato smo se v petek, 3. novembra 2023, zgodaj zjutraj odpravili na gostovanje. Večerni prihod je bil namenjen druženju in spoznavanju z drugimi ekipami, ki so sodelovale na nogometnem turnirju.

Sobotno jutro po zajtrku je bilo namenjeno spoznavanju bližnjega rimskega najdbišča, ki je v zelo lepem stanju, ter ogledu ostankov mamuta. Obisk vseh zanimivosti in strokovne predstavitve smo sklenili s kosilom v rimskem slogu v prečudovitem gostinskem objektu. Po kosilu pa je bil čas za nogomet, ekipa Polzele je svoje barve zastopala srčno, kar je bilo vidno tudi na igrišču. Druženje po turnirju je bilo v bližnjem lokalu z živo glasbo, ki jo lahko doživiš le v Srbiji in v kraju, kjer smo bili. Nedeljski zajtrk je bil čas, da se poslovimo, naredimo nove načrte za prihodnost in se veselimo sodelovanja in druženja tudi v prihodnje. Pot proti domu pa smo izkoristili še za ogled nogometnega igrišča Crvene zvezde v Beogradu, tako imenovanega Marakana.

Vsakemu v ekipi se zahvaljujem za njegov doprinos tako na igrišču kakor tudi za družabnost. Veselim se sodelovanja z ekipo v pravem pomenu tudi v prihodnje, ko jih bomo gostili pri nas.

Ivi Kapitler

Oglejte si tudi