Poljčane

JUTRI
22°C
13°C
ČET.
23°C
12°C

Zaposlitev

Podravska regija
Sobota, 01. Junij. 2024

Samostojni projektant

Delo na delovnem mestu za katero se sklepa ta pogodba zajema :samostojna izdelava srednje zahtevnih projektov, obdelava zelo zahtevnih načrtov,...
Podravska regija
Sobota, 01. Junij. 2024

Delovodja vzdrževalnih del za področje Koroške

Opis del in nalog: vodenje operativnega dela manj zahtevnejših gradbišč oz. manjše skupine delavcev, vodenje gradbenega dnevnika, dobavnic, prevzemnic itd., postavljanje enostavnejših gradbenih profilov,..
Podravska regija
Torek, 04. Junij. 2024

Direktor javnega podjetja Komunala Šentilj d.o.o.

Vodenje javnega podjetja z glavnim poslanstvom gradbeništva (nizke gradnje in zemeljska dela) ter komunalne storitve. Delo je razgibano, saj se odvija delno na terenu, povezano s kontrolo in pregledom delovišča kakor tudi vodstvenim in administrativnim delomv pisarni.
Podravska regija
Četrtek, 06. Junij. 2024

Vodja projektov za energetiko (m/ž)

V Perutnini Ptuj, ki se ponaša s tradicijo in je vodilni proizvajalec perutninskega mesa in perutninskih izdelkov v Sloveniji, iščemo izkušenega in zavzetega posameznika za delovno mesto Vodja projektov za energetiko in komunalne storitve.
Podravska regija
Četrtek, 06. Junij. 2024

Vodja gradbenih projektov (m/ž)

V Perutnini Ptuj, ki se ponaša s tradicijo in je vodilni proizvajalec perutninskega mesa in perutninskih izdelkov v Sloveniji, iščemo izkušenega in zavzetega posameznika za delovno mesto Vodja gradbenih projektov.
Podravska regija
Četrtek, 06. Junij. 2024

Vodja okoljskih projektov - m/ž

Iščemo sodelavko ali sodelavca za delo na delovnem mestu Vodja okoljskih projektov - m/ž..
Podravska regija
Petek, 07. Junij. 2024

Monter montažnih hiš m/ž

Za uspešno podjetje iz Maribora, ki se ukvarja z gradnjo montažnih hiš, iščemo več kandidatov za dolgoročno zaposlitev. Ponujajo odlično plačilo in izredno urejene delovne pogoje.
Podravska regija
Petek, 07. Junij. 2024

Pomožni delavec m/ž

Ste odgovorni, vztrajni in zanesljivi? Si želite postati del uspešne ekipe, ki stremi k istemu cilju? Za hitro rastoče podjetje iščemo več »Pomožnih delavcev« na Ptuju in okolici.
Podravska regija
Sobota, 08. Junij. 2024

Projektni vodja montaže m/ž

Si želiš postati del mladega in dinamičnega podjetja, ki se ukvarja z zagotavljanjem naprednih rešitev za shranjevanje in upravljanje električne energije? Imaš izkušnje s področja sončnih elektrarn? Če je tvoj odgovor da, potem te vabimo, da se pridružiš naši ekipi!
Podravska regija
Nedelja, 09. Junij. 2024

Konstrukter

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007, ko je zdajšnji direktor zaznal povečano potrebo po namenskih strojih. Od takrat se je podjetje razširilo in tako so področja delovanja dandanes CNC obdelava, hidravlika in avtomatizacija. podjetje svojim zaposlenim omogoča zdravo delovno okolje, z možnostjo osebnega in kariernega napredovanja.