Logo MojaObčina.si

Poljčane

DANES
27°C
12°C
JUTRI
31°C
14°C

zaposlitev

Podravska regija
Ponedeljek, 19. Avgust. 2019

Strokovnjak za prodajni kontroling

Pričakujemo: vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske smeri; vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju kontrolinga ali financ ali sorodnih smeri; izkušnje z delom v sistemu SAP so prednost; aktivno znanje angleškega jezika; napredno znanje MS Office orodij, s poudarkom na Excelu; samostojnost, samoiniciativnost, analitična in timska usmerjenost.
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 19. Avgust. 2019

Strokovnjak za proizvodni kontroling

Pričakujemo: vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske smeri; vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju kontrolinga ali financ ali sorodnih smeri; izkušnje z delom v sistemu SAP so prednost; aktivno znanje angleškega jezika; napredno znanje MS Office orodij, s poudarkom na Excelu;samostojnost, samoiniciativnost, analitična in timska usmerjenost.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 24. Avgust. 2019

Strokovni sodelavec za finance, računovodstvo in kontroling (m/ž)

Naloge: nadzor primernosti, zakonitosti in učinkovitosti finančnega, materialnega in računovodskega poslovanja družbe; sistematično spremljanje uresničevanja poslovnega načrta in ciljev; ugotavljanje vzrokov za odstopanj od planov in poslovnega načrta, redno poročanje vodstvu družbe o rezultatih poslovanja; pripravljanje strokovnih podlag in navodil s področja dela...
Moje Delo