Logo MojaObčina.si

Poljčane

DANES
27°C
12°C
JUTRI
31°C
14°C

zaposlitev

Podravska regija
Nedelja, 15. September. 2019

Operater CNC m/ž

  • zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem 3 mesecev.
Moja Zaposlitev
Podravska regija
Nedelja, 25. Avgust. 2019

Embedded System Developer/Razvijalec programske opreme za vgradne sisteme

Zaradi širitve poslovanja iščemo razvijalca programske opreme – Embedded System Developerja za sodelovanje pri projektih razvoja rešitev za podporo poslovanju z visoko skalabilnostjo in zanesljivostjo delovanja, predvsem rešitve v oblaku. Pri delu bo potrebno sodelovanje in vodenje skupine razvijalcev.
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 25. Avgust. 2019

Frontend Developer (Desktop Applications)/Razvijalec namiznih Windows aplikacij

Zaradi širitve poslovanja iščemo razvijalca programske opreme – frontend developerja za sodelovanje pri projektih razvoja rešitev za podporo poslovanju z visoko skalabilnostjo in zanesljivostjo delovanja, predvsem rešitve v oblaku. Pri delu bo potrebno sodelovanje in vodenje skupine razvijalcev.
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 25. Avgust. 2019

Senior Backend Developer/Razvijalec programske opreme

Podjetje Margento R&D d.o.o. zaradi širitve poslovanje išče izkušenega Bacakend developerja za sodelovanje pri projektih razvoja rešitev za podporo poslovanju z visoko skalabilnostjo in zanesljivostjo delovanja. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, delo se bo opravljalo v Mariboru, po dogovoru pa lahko tudi v Ljubljani.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 07. September. 2019

Vodja IT projektov (m/ž)

V svojo ekipo vabimo Vodjo IT projektov (m/ž), ki ima željo se soočiti s številnimi izzivi in se še naprej razvijati v prijetnem delovnem okolju.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 17. Avgust. 2019

računalniško oblikovanje

edinstvena priložnost učenja in dela na mednarodnih projektih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov za študente/ke, ki si želijo začeti al...
Študentski Servis Maribor