Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
33°C
17°C
Oceni objavo

Tenis igrišče je urejeno in pripravljeno za igro

Obveščamo vas, da sta od 13. maja dalje na voljo dve tenis igrišči, ki smo jih v preteklih dneh uredili in pripravili za uporabo.

 

Pravila in pogoji uporabe tenis igrišča:

1.  Igranje na tenis igrišču je možno samo ob predhodni rezervaciji na elektronski naslov obcina@poljcane.si ali po telefonu na številko 02 8029 220. Ključi se prevzamejo v tajništvu Občine Poljčane v času uradnih ur in se vrnejo v tajništvo najkasneje naslednji dan po uporabi, razen, če je eksplicitno drugače dogovorjeno (npr. predaja ključa naslednjemu uporabniku, če uporabnik podpiše na občini nadaljnji reverz) ali se dajo ključi v nabiralnik občine po uporabi.

2.  Rezervacijo termina je potrebno narediti vsaj 3 dni pred začetkom izvedbe termina. Termin se lahko rezervira le v primeru, če je prosto.

3.  Vstop na igrišče in uporaba igrišča je dovoljena samo v športni obutvi z gladkim podplatom.

4.  Igrišče je potrebno po uporabi poravnati in odpraviti neravnine, ki so nastale ob igranju. Če je igrišče suho, ga je potrebno pred uporabo zaliti.

5.  Prepovedano se je obešati na mrežo. Igrišče je namenjeno izključno igranju tenisa.

6.  Pred uporabo je potrebno tenis igrišče pregledati ter odstraniti vse predmete, ki ovirajo uporabo ali lahko povzročijo poškodbe uporabnikov.

7.  Urnik uporabe tenis igrišč vodi Občinska uprava Občine Poljčane.

8.  Uporabnik se mora držati točno določenega urnika.

9. Uporabnik se mora držati navodil. V primeru, da bo uporabnik kršil pravila uporabe, nadaljnja rezervacija in igranje na igrišču ne bo možno.

10.  Uporaba igrišča je na lastno odgovornost.

11. V času, ko ima uporabnik rezervirano igrišče, odgovarja za dogajanje na igrišču. Igrišče mora zapustiti v brezhibnem stanju za nadaljnjo uporabo.

Oglejte si tudi