Oceni objavo

Občina Poljčane ima novega direktorja občinske uprave

Občina Poljčane je dobila novega direktorja občinske uprave. Vodenje občinske uprave je v ponedeljek, 17. julija, prevzel Milan Ninić, ki ima dolgoletne bogate izkušnje na področju organizacije, vodenja in izpeljav projektov do realizacije.

Milan Ninić ob nastopu na delovno mesto pravi: »Z zaposlitvijo kot direktor občinske uprave sem prevzel veliko odgovorno vlogo v naši skupnosti in želim si, da se vsi skupaj podamo na pot razvoja, sodelovanja in napredka. Vedno sem verjel v moč sodelovanja in odprtih komunikacijskih poti, zato si želim vzpostaviti odnos v katerem se bomo slišali in spoštovali drug drugega. Iskreno se veselim naše skupne prihodnosti, ki jo bomo oblikovali z vizijo, znanjem in strastjo.«

Renata Golob, ki je podala odstopno izjavo za prenehanje opravljanja funkcije direktorice občinske uprave, pa je premeščena nazaj na uradniško delovno mesto za področje premoženjskega prava, na katerem je bila zaposlena pred nastopom funkcije direktorice. Z razdelitvijo nalog bomo tako tudi področje premoženjskega prava uredili, saj je to področje bilo zelo zapostavljeno in ogromno nalog čaka na rešitev.


Oglejte si tudi