Oceni objavo

Delovno in družabno srečanje

Delovno in družabno srečanje OO borcev za vrednote NOB Oplotnica

 

Minulo soboto, 18. februarja, smo se po dveh  težkih letih epidemije, ki je našo organizacijo močno zaznamovala, spet zbrali na zboru članov. Letošnji zbor je bil še dodatno zanimiv, saj smo volili nove organe, zdajšnjim pa se zahvalili za opravljeno delo.

Člani organizacije smo se v zadovoljivem številu udeležili zbora in tako v prijetnem vzdušju in ob prisotnosti predsednika Združenja borcev za vrednote NOB Slovenska Bistrica, tov. Boruta Kruderja in podžupana domače občine, gospoda Slavka Pitrofa, opravili z dnevnim redom predvidene naloge. Prisotni smo prisluhnili pregledu opravljenega dela za minula štiri leta in potrdili tudi predloge za novo vodstvo. Beseda je tekla o izvedbi nalog, ki so za organizacijo najpomembnejše; izvedba prireditve pri Tehniki Mernik, urejanje in vzdrževanje grobišč, spomenikov, obeležij, ohranjanje spomina na NOB. Tudi o povezovanju in sodelovanju v občini smo govorili. In o slovesu članov in pridobivanju novih.

Po opravljenih delovnih obveznostih smo v prijetnem vzdušju poklepetali, prisluhnili glasbenici Majdi in tako z zadovoljstvom začeli novo mandatno obdobje, ki bo zagotovo prineslo nove  izzive in nove dolžnosti.

Oglejte si tudi