Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
12°C
JUTRI
15°C
3°C
Oceni objavo

V RIC-u Novo mesto pričel delovati Karierni center za mlade 2019 – 2022

Na območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija (KRVS) je jeseni začel z delovanjem Karierni center za mlade, ki bo prepoznam pod imenom »VšečKAM in GREM – Karierni center za mlade«.

Karierni center VšečKAM in GREM – Karierni center za mlade bo imel sedež v RIC-u Novo mesto, Topliška cesta 2, svoje aktivnosti pa bo izvajal tudi po različnih lokacijah v JV regiji Slovenije.

 

Aktivnosti kariernega centra za mlade bodo namenjene mladim med 6. – 19. letom starosti, staršem, svetovalnim in strokovnim delavcem osnovnih in srednjih šol. Vsem zainteresiranim bomo nudili informiranje, individualno karierno svetovanje in poučne delavnice za razvijanje poklicih interesov, z namenom učinkovitega načrtovanje kariere ter nudenja podpore pri nadaljnjih kariernih odločitvah.

Vse aktivnosti so za udeležence BREZPLAČNE, saj karierna centra za mlade sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v obdobju 2019 – 2022.

NAMIG!

Osnovnošolci, srednješolci in svetovalni/strokovni delavci vabljeni, da nas kontaktirate na točki RIC Novo mesto, Topliška cesta 2, Novo mesto in si zagotovite dodatne aktualne koristne informacije o zanimiv perspektivnih poklicih, izobraževalnih programih in s pomočjo projektnih aktivnosti spoznate poklice za lažje nadaljnje karierno odločanje.

Podrobnejše informacije za izvajanje projektnih aktivnosti na osnovnih in srednjih šolah nudita:

Tea Sulič, tea.sulic@ric-nm.si in Tina Strnad, tina.strnad@ric-nm.si


Oglejte si tudi