Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Vabilo k enotni praznični okrasitvi "Življenje se vrti naprej"

Spoštovane občanke in občani, 
 

ker nam letošnje razmere onemogočajo izvedbo prazničnih decembrskih prireditev, smo z veseljem sprejeli pobudo Kraško - Brkinskih občin, da se v zadnjem mesecu leta povežemo na izviren način, z enotno praznično okrasitvijo na tematiko koles, ki bodo v soju luči sporočale

 

»Življenje se vrti naprej«

 

S to gesto bomo, poleg pomembnega sporočila slogana, dodatno opozorili na primorske turistične destinacije, ki s prijazno klimo in naravnimi danostmi nudijo neizmerne možnosti celoletnega aktivnega počitnikovanja, med drugim tudi vedno bolj priljubljenega kolesarjenja.

 

Kolo je simbol gibanja, vetra v laseh, kolo se vrti naprej, na simbolni ravni v prihodnost in nas pelje novim izzivom naproti. Z izbrano tematiko bomo poudarili tudi letošnje izjemne dosežke slovenskih kolesarjev. Hkrati lučke same po sebi predstavljajo nekaj pozitivnega, svetlega in prazničnega. Naj decembra zasijejo v vsej svoji mogočnosti!

Vabimo vas, da okrašeno kolo postavite na teraso, balkon, v izložbo, v pisarno, poleg okna, pred vrata -  povsod, kjer vam dopušča prostor. Izbiro kolesa (staro, leseno, otroško, del voza, …) in njegovo okrasitev prepuščamo vaši ustvarjalnosti.

 

Ob tej priložnosti bo odprt tudi fotografski natečaj, v okviru katerega bo nagrajenih 10 najbolj izvirnih okrasitev, ki bodo prispele na elektronski naslov enotnaokrasitev@gmail.com najkasneje do nedelje, 20. 12. 2020. Več o natečaju in načinu sodelovanja lahko preberete na spletni strani www.visitkras.info pod dogodkom "Življenje na Krasu in Brkinih se vrti naprej"Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko: 041 653 401.
 

Veseli bomo vašega pozitivnega odziva, saj želimo s takšnim sodelovanjem in povezovanjem prispevati k pozitivnemu vzdušju, k boljši promociji širše regije ter tkanju trdnih vezi med deležniki, ki soustvarjamo boljši jutri.

 

Hvala za vašo podporo in zaupanje. Življenje se tudi v času pandemije vrti naprej.                     

 

Vaš župan, Mauricij Humar

Oglejte si tudi