Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Povabilo k nabavi živih, zelenih drevesc

Leto se izteka in počasi se pripravljamo na praznični čas, v katerem so poleg družinskih srečanj in sladkih dobrot nepogrešljive tudi smrečice. Zeleno drevo, tako kot že vrsto let, tudi tokrat vabi k nakupu ali najemu živega božičnega drevesca.

V njihovi ponudbi lahko izbirate med srebrnimi smrekami (Pungens), navadnimi smrekami (Abies) in kavkaškimi jelkami (Nordmanniana, ki ne odmetavajo iglic), ki vam bodo delale družbo med božično-novoletnimi prazniki.

Zeleno drevo izkopljejo, vlončijo in vam ga dostavijo na dom, po praznikih pa ga prevzamejo ali ga zasadite sami. Poleg lepe geste v odnosu do narave, vas  spominja na praznične trenutke v krogu najbližjih.

Podjetje je letos prenovilo največjo slovensko spletno božično drevesnico in razširilo ponudbo tudi z okolju prijaznimi okraski, tkaninami za okrasitev loncev ter ostalim božičnim dekorjem, kar prispeva k čim manjšemu vplivu na okolje.

V letu 2020 je Zeleno drevo prvič sledilo pobudi Zavoda za gozdove in od vsakega oddanega Zelenega drevesa doniralo sredstva za nakup sadik črnega bora v projektu Drevo za Cerje (www.drevozacerje.si/). Svoje poslanstvo pomagati pri pogozdovanju v požaru prizadetega območja nadaljujejo tudi letos. Z najemom ali nakupom Zelenega drevesa boste tudi vi prispevali k obnovi gozda na Cerju in s tem dragocenega habitata za bogato floro in favno.

Vsi, ki ste drevo najeli že prejšnja leta, lahko kot prvi izbirate med drevesi, poleg tega pa imate ob vnovičnem najemu priznan 5 % popust. Pri oddaji naročila v okence promocijski kuponi vpišite geslo ZELENO2021. 

Več lahko preberete v priloženi zgibanki.

Sedaj pa hitro na www.zeleno-drevo.si, kjer čudovita živa drevesca že čakajo na vas! 

Polepšajte si praznični čas z Zelenim drevescem in naredite hkrati nekaj dobrega za naravo.


Turizem Miren-Kostanjevica

www.drevozacerje.si

www.zeleno-drevo.si

Oglejte si tudi