Logo MojaObčina.si
DANES
35°C
17°C
JUTRI
36°C
18°C
Oceni objavo

7 Vojščičanov, sončna sobota in končan suhozid!

Točno eno leto nazaj smo v Vojščičkem športnem parku izvedli večjo suhozidarsko akcijo, z željo, da začnemo z obnovo enaintrideset metrskega suhozida pod odbojkaškim igriščem. V prvi akciji nam je uspelo obnovit 18 metrov zidu in osvojiti to pomembno veščino, v dveh vmesnih akcijah se je dozidalo še nekaj metrov, ta vikend smo pa podirali rekorde!

7 suhozidarjev, 4,5 kubikov kamenja, 8 ur sončnega spomladanskega vremena in obilo vztrajnosti je recept za skoraj 12 metrov novega suhozida. Zadovoljni bi bili že s polovico, ampak zagona je bilo več kot smo pričakovali. Eden od razlogov je sigurno ta, da je blizu mesec junij, ko sta na Vojščici dva pomembna dogodka. Vodila nas je želja po tem, da bo zid pred Vaškim praznikom v Kalu in Vojščičko fešto n’ mivki končan. Pa ga imamo!

Vabljeni na koncert skupine Lenarti, ki bodo nastopili na Vojščičkem vaškem prazniku 15.6.2024 in na Turnir v odbojki na mivki, ki bo 22.6.2024! Več informacij o dogodkih pa najdete na naši spletni strani drustvo-farjovca.si

Oglejte si tudi