Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

Krajevni praznik KS Miren, 22.4.2016

 Letos je krajevna skupnost Miren 22.4. 2016 pripravila svoj praznik v dveh sklopih, kulturni ter kulinarično-vinski sprehod z zabavo.

Ob svojem prazniku je bila KS Miren udeležena pri organizacije razstave v spomin na  mirenske begunce z naslovom »Pozdravljeno zlato jutranje solnce! Po odprtju razstave so se krajani lahko prijetno zabavali ob zvokih legendarne primorske skupine Prizma. Prireditveni prostor so ob glasbi zelo prijetno in ubrano popestrili kulinarični mojstri iz našega kraja. Velika zahvala vsem, Piceriji Frnažar, Izletniški kmetiji Faganeli, restavraciji Galanthus. Seveda se hrana in njeni okusi družijo z dobro kapljico vina. Kozarce z žlahtno kapljico so namponudili Biotehnična srednja šola Šempeter z izborom njihovim kakovostnih vin, vinarstvo Berce s svojimi okusi vin ter kmetija Šibav s svojimi kvalitetnimi vini iz  Neblega v Goriških brdih.

Koncept prireditve ob krajevnem prazniku je bil dober, krajanom smo ponudili raznoliko ponudbo dogajanja, ki je vseboval kulturni utrinek ter zabavo začinjeno z dobrim vinom in hrano.

Zahvala vsem, ki so nam napravili prijeten večer. Besedo HVALA zato namenjamo  sodelujočim na prazniku in pa  vsem tistim, ki so naredili vse pri organizaciji prireditve, da smo se krajani Mirna in gostje  počutili lepo.

Vsekakor pa si vsi člani sveta krajevne skupnosti želimo večje odzivnosti krajanov ob takih in podobnih dogodkih, ki so resnično namenjeni krajanom in druženju.

 

Vesna B. Blažič

KS Miren

TD Miren

 

 

 

Oglejte si tudi