Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

JUTRI
9°C
-2°C
TOR.
10°C
-3°C

POSVET O TURISTIČNIH KOOPERATIVAH

2002
Organizator: Občina Miren-Kostanjevica
Spoštovani,
Občina Miren-Kostanjevica je v letošnjem letu sprejela pomemben dokument "Vizija in strategija razvoja Občine Miren-Kostanjevica 2017-2025". Iz tega dokumenta izhaja, da je turizem v naši občini ena od strateških prioritetnih gospodarskih dejavnosti. Da bi pa lahko uspešno in kakovostno razvijali ter tržili turistične produkte, potrebujemo subjekt, ki bo profesionalno to vodil. V ta namen bomo organizirali posvet, na katerem bo vabljenim udeležencem in drugim zainteresiranim občanom predstavljen poslovni model zadrug na področju turizma. Želja nas vseh je, da se kakovost bivanja v občini dvigne na še višjo raven, predvsem da izkoristimo potenciale, ki jih ima občina na področju turizma.

Vljudno vabimo, da se nam pridružite na srečanju z naslovom:
"Posvet o turističnih kooperativah", v sredo 13. septembra 2017, ob 17.uri v Pomniku na Cerju.

Osrednji gost posveta bo državni sekretar, g Tadej Slapnik.

Vabljeni ste predstavniki turističnih društev, zavodov, turističnih kmetij, gostinci, vinarji, ponudniki domačih proizvodov, samostojni podjetniki in drugi, ki se jih področje turizma dotika tako ali drugače.

Pogoj za udeležbo na delavnici je prijava na elektronski naslov tajnistvo@miren-kostanjevica.si ali na telefonsko številko 05/ 330 46 70 (tajništvo občine) najkasneje do ponedeljka 11. septembra 2017.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!