Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
11°C
JUTRI
23°C
10°C

MANIJA EVROVIZIJA - koncert evrovizijskih uspešnic

##VIEWS##
Organizator: Kulturno turistično društvo Zarja, Bilje
Kontaktni podatki organizatorja: Laura - 040 833 916.

Manija Evrovizija, koncert evrovizijskih uspešnic

Evrovizijska vročica je tu! Na predvečer velikega finala Evrovizije, vam bo Andrej Orel, skupaj z bendom v živo, predstavil najlepše domače in tuje evrovizijske uspešnice. Na koncertu boste med drugim lahko slišali skladbe, kot so Take me to your heaven in Ne ni res, zapeli z nami Waterloo, ki letos obeležuje že 50. obletnico, poplesavali ob divjih ritmih Moje štikle, se spomnili na združeno Evropo Tota Cotugna in še bi lahko naštevali. Prisrčno vabljeni!

Zasedba: Andrej Orel (vokal), Blaž Pahor (klaviature), Lara Colja (bobni), Žan Colja (kitara), Luka Medvešček (bas kitara), Laura Ivančič in Maša Tiselj (back vokal)

Gostja: Nika Kodrič

Andrej Orel je svoje glasilke uril na jazz oddelku Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani. Poleg petja predstavlja njegovo veliko strast tudi gledališče. Svojo igralsko pot je začel s Prosvetnim društvom Štandrež, muzikalno pa s predstavo Uscana vas. Kasneje si je izkušnje nabiral v muzikalih Mamma mia!, Alpska saga, Veronika Deseniška, Madagaskar in Druščina. Za seboj ima veliko televizijskih pevskih nastopov in nastopov z večjimi orkestri in Big bandi, v zadnjem obdobju pa vse več časa posveča pisanju avtorske glasbe in sodelovanju z izvajalci različnih glasbenih zvrsti. Svoje znanje je nadgrajeval na Institute of Contemporary Music Performance v Londonu. Nedavno nazaj se je vrnil iz Avstralije, kjer je eno leto kot glavni pevec nastopal v produkcijskih šovih križarke Pacific Explorer (P&O Cruises Australia).



Oglejte si tudi