Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

DANES
6°C
2°C
JUTRI
7°C
-1°C

Čistilna akcija KS Miren, skromen odziv

984


Očistimo našo krajevno skupnost, največ foreštov

Na zbornem mestu se nas je zbralo manj kot ima en človek prstov na okončinah. Šli smo v akcijo, največji zalogaj od Šela do Vrtoč, kjer je meja z občino Renče. Tukaj standardno vsa leta, piksne od pive, vseh sort in rdeče in zelene na najbolj nedostopnem kraju, breg Vipave pod Galantusem, kjer rabiš že štrik in plezalne sposobnosti, grmovlje robida, kot nalašč da ja ne prideš do teh zagamanih piksni od pivi. Apeliram na te osebke, naj že metajo, če metajo vsaj rdečo embalažo da je vsaj vidna in po možnosti ne v robido, tam ob cesti na ravnem! Zelo zaželeno, hvaležni vam bomo vsi čistilci in še povabimo vas na zakusko, samo najavite se modeli, za nekatere že vemo, so pričevalci ki govorijo! Za vas bomo tudi montirali kamere, ne veste kdaj ne veste kje!

Dobro orodje dva metra ročaja z ostrimi roglji motike, dobra volja in plezalnostne spretnosti udeležencev in nekako poberemo ven, žaklji se polnijo, do prvega ovinka že ena vreča polna. Naprej je vse huje, tudi  avtomobilske gume pri vhodu za Pavlance, ob cesti polosovina in kaj še vem kaj, pol odpada.

Ob vsem slabem je tudi kaj dobrega in dobro je to, da smo akcijo speljali in kaj je še boljše?  Cela družina foreštov od staršev do otrok je bila tukaj!  To so novonaseljena družina  v Vrtočah pri Lojzetu, Santak, tata Danilo, žena Suzana in pridna delavca  otroka Aleks in Polona. 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij