Logo MojaObčina.si

Mežica

JUTRI
10°C
-2°C
PON.
13°C
-5°C
3660

Prejemnika priznanja "SPOMINSKI ZNAK ZA POŽRTVOVALNOST V BOJU PROTI COVID 19"

V okviru podelitve priznanj Občine Mežica je župan Dušan Krebel, na predlog Vlade RS, izročil Spominska znaka za požrtvovalnost v boju proti Covid-19 poveljniku občinskega štaba Civilne zaščite Igorju Pšeničniku in strokovnemu sodelavcu za Zir pri Občini Mežica Nenadu Donau.
Komisija za podelitev spominskega znaka, ki jo je s sklepom imenovala Vlada Republike Slovenije, je dne 23. junija 2020, obravnavala in potrdila predlog za podelitev priznanja spominski znak "Za požrtvovalnost v boju proti COVID–19", ki se podeljuje za požrtvovalnost pri izvajanju ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19).

Prejemnika priznanja v Občini Mežica sta: Igor Pšeničnik, poveljnik občinskega štaba Civilne zaščite Mežica ( v nadaljevanju: OŠCZ Mežica) in Nenad Donau, univ.dipl.var.,spec., MSyI, strokovni sodelavec za ZiR Občine Mežica.

Igor Pšeničnik, poveljnik OŠCZ Mežica je v času prvega vala epidemije koronavirusa COVID-19 (13.03.2020 – 30.05.2020) Izvajal operativno vodenje Občinskega štaba Civilne zaščite Občine Mežica; operativno vodenje sil za ZiR občine Mežica; usmerjanje dejavnosti za zaščito in pomoč; usmerjanje dejavnosti za zagotavljanje osnovnih pogojev za življenje.

Nenad Donau, univ.dipl.var.,spec., MSyI, član OŠCZ Mežica, strokovni sodelavec za ZiR Občine Mežica je v času prvega vala epidemije koronavirusa COVID-19 (13.03.2020 – 30.05.2020) Izvajal usklajevanje izvedbe zagotavljanja in oskrbe ranljivih skupin v Občini Mežica s hrano, zdravili in osnovnimi življenjskimi potrebščinami; pripravo osnutkov sporočil za javnost in obvestil v zvezi z preprečevanjem širjenja epidemije koronavirusa COVID-19, vodenje dnevnika aktivnosti in pripravo dnevnih poročil o aktivnostih OŠCZ Mežica.
Občina Mežica

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi