Logo MojaObčina.si
DANES
2°C
-3°C
JUTRI
2°C
-7°C

zaposlitev

Koroška regija
Petek, 29. December. 2023

Prodajalec (m/ž) na Koroškem

Vaše delo bo zajemalo: prodajo blaga, svetovanje kupcem o prodajnih artiklih in možnostih plačila,...
Koroška regija
Četrtek, 07. December. 2023

Skladiščnik - Dravograd M/Ž

Za našega naročnika, vodilni ponudnik logističnih rešitev na področju držav bivše Jugoslavije, iščemo nove sodelavce na delovnem mestu SKLADIŠČNIK M/Ž.
Moje Delo
Koroška regija
Petek, 08. December. 2023

Prodajalec (m/ž) Ravne na Koroškem

Kot naša prodajalka ali prodajalec boš obraz Lidla in glavna vez z našimi kupci. S svojim odgovornim in predanim delom boš vsakodnevno prispeval/-a pomemben delež k temu, kako ljudje dojemajo naše podjetje in naše izdelke. S timskim delom boš poskrbel/-a, da bo prodajalna delovala skladno z željami in pričakovanji naših kupcev. 
Moje Delo
Koroška regija
Petek, 08. December. 2023

Procesni inženir - tehnolog - m/ž

Podroben opis delovnega mesta: optimizacija in razvoj proizvodnih procesov, proučuje dosežene razvojne stopnje v proizvodnji in daje predloge za spremembe in novitete...
Moje Delo
Koroška regija
Sobota, 09. December. 2023

Sodelavec na pošti I (m/ž) (1117) Koroška regija

Pogoji za zasedbo delovnega mesta: Izobrazba: srednje tehnično in drugo strokovno izobraževanje ter splošno izobraževanje, alternativa: srednje poklicno izobraževanje in 5 let delovnih izkušenj s področja dela. Delovne izkušnje: ni zahtevanih delovnih izkušenj. Znanje jezikov: slovenski jezik – srednja raven. Računalniško znanje: osnovno znanje programov word in excel.
Moje Delo
Koroška regija
Ponedeljek, 11. December. 2023

Skladiščnik (m/ž) - v TC Merkur Slovenj Gradec

MERKUR je vodilni slovenski trgovec z izdelki za dom, vrt in delavnico za končne kupce in poslovne partnerje. Nadaljujemo z več kot 125-letno tradicijo uspešnega poslovanja in skozi delo izkazujemo svojo predanost profesionalnosti, odgovornosti, razumevanju potreb kupcev, napredku in usmerjenosti k ciljem. Smo partner in vodnik, ki spreminja na bolje življenja, domove in okolje. ...
Moje Delo
Koroška regija
Ponedeljek, 11. December. 2023

Strateški nabavnik (m/ž)

V Petrolovo ekipo za strateško nabavo vabimo novega sodelavca, ki bo odgovoren za načrtovanje, nadzor, pregled, evaluacijo in uresničevanje nabavne strategije.
Moje Delo