Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Drage občanke, dragi občani!

Občina Mežica se v počastitev 20 obletnice delovanja Skupnosti občin Slovenije, katere članica smo, priključuje akciji ODPRTA VRATA, ki bo v številnih občinah po Sloveniji potekala 14. februarja 2012 v popoldanskih urah.

S skupno akcijo občin članic in Skupnosti občin Slovenije želimo opozoriti na številne dobre in uspešne projekte slovenskih občin ter tako vam, drage občanke in občani, predstaviti dobro delo naše občine. Navsezadnje, tukaj smo za vas in zaradi vas!

Občina Mežica bo v TOREK, 14. februarja 2012 od 12.00 do 15.00 ure ODPRLA VRATA – INFORMACIJSKE PISARNE, na sedežu Občine Mežica in OSNOVNE ŠOLE MEŽICA.


Na ta dan bo mnogo občin po Sloveniji občankam in občanom odprlo vrata svojih uspešnih projektov, od vrtcev, turističnih informacijskih centrov, športnih dvoran, čistilnih naprav, sončnih elektrarn in mladinskih centrov, ter jim pokazale koliko dobrega je bilo narejenega in kako. Župan, Dušan KREBEL, bo s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev predstavil Informacijsko pisarno in obnovljeno osnovno šolo ter si vzel čas za pogovor tudi o drugih, za prebivalce naše občine pomembnih temah.


Želimo si, da bi skupaj z vami počastili ne samo dvajseto obletnico delovanja Skupnosti občin Slovenije temveč tudi in predvsem dobre in uspešne projekte na lokalni ravni. Veseli bomo druženja z vami. Pridružite se nam…


Župan

Dušan KREBEL

Oglejte si tudi