Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
11°C
JUTRI
25°C
12°C
Oceni objavo

Prostovoljstvo ob koncu tedna

Drage občanke, cenjeni občani,

obveščamo vas, da PROSTOVOLJCI čez vikend NISO potrebni. Občani, ki potrebujejo pomoč PRI NUJNIH SANACIJSKIH opravilih, lahko svoje potrebe za ponedeljek javijo prek sporočila na telefonsko številko 070 515 645.


Hkrati vas naprošamo, da ob čiščenju objektov odpadnih materialov ne odlagate več pred hiše, temveč se organizirajte in vse odpadke ponovno odpeljite na deponijo na Dobu, ki vnovič obratuje, v skrajnem primeru pa tudi na začasno odlagališče v Topolah.

Vnovič opominjamo, naj se na omenjena odlagališča ne odlaga odpadkov, KI NISO del sanacije po poplavah. Tovrstnih odpadkov se ne bo več odvažalo – občani lahko za slednje izkoristijo jesenski kosovni odvoz.

Z vseh dosedanjih odlagališč, ki so bila že počiščena, in z vseh novonastalih odlagališč se odpadkov ne bo več odvažalo.

Pri delu ne pozabite na varnost niti na osebno higieno. Več o tem, kaj priporoča NIJZ, si lahko preberete v priponki.


Ponovno vas prosimo za uvidevnost, da se trenutnega položaja, izrednih odvozov in dela prostovoljcev ne izkorišča. Delo, ki ga opravljajo prostovoljci, je namreč namenjeno le in samo sanaciji in opravilu zgolj najnujnejših sanacijskih del.

Hvala za razumevanje.

Oglejte si tudi