Oceni objavo

Kaj je Japonski Cosmo Lifting

11. februarja se je oder AIA – Mladinskega centra Mengeš spremenil v terapevtsko-masažni prostor. Klavdia Kočar nam je na praktični delavnici predstavila Japonski Cosmo Lifting in njegove terapevtske učinke.

Japonski Cosmo Lifting je tretma, ki sprošča mišice telesa in obraza. Z njim dosežemo ravnovesje, sprostitev in dobro počutje celega telesa, od znotraj navzven. Japonski Cosmo Lifting ima dvojni učinek. Stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate na obrazu. Stimulacija akupresurnih in nevroloških točk pa blagodejno vpliva na povečanje energije, izboljšanje zdravja in čustvenega ravnovesja. Poleg tega je tudi ena od najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. Gre za kombinacijo različnih metod obrazne refleksoterapije, ki na obraz in telo deluje celostno. S stimulacijo refleksnih točk in con na obrazu stimuliramo notranje organe, delujemo na celotni limfni sistem in uravnovešamo mišični tonus. Z metodo dosežemo učinek čiščenja organizma in izločanje toksinov iz telesa, vključujoč s kožo obraza. Namenjen je ženskam in moškim vseh starosti.

Učinki: učvrstitev obraznih mišic in lifting obraza, zmanjšanje globokih gub in preprečevanje nastanka drobnih gubic, regeneracija obraznega tkiva, povečanje proizvodnje kolagena, odpravljanje starostnih peg in aken, izboljšanje stanja obraznih mišic po obrazni paralizi ali kapi, razstrupitev telesa, mišična stimulacija, sprostitev, dobro počutje …


Japonski Cosmo Lifting SorensensistemTM je lepota, ki prihaja od znotraj, kot rezultat uravnoteženega delovanja vseh notranjih organov, hormonalnega ravnovesja ter pretočnosti meridijanov, živčevja, krvožilja in limfe.

Besedilo: Klavdia Kočar, terapevtka Japonskega Cosmo Liftinga, v sodelovanju z AIA - Mladinskim centrom Mengeš

Foto: Brane Tomšič

Oglejte si tudi