Oceni objavo

Mengšani na badminton turnirju v Varaždinu

Člani Badminton kluba Mengeš smo bili v soboto, 12. 3. 2022, na turnirju v Varaždinski Areni, ki leži ob idiličnem Varaždinskem jezeru. Tam je bil že 5. turnir v sklopu mednarodne lige ADA. Kar 19 predstavnikov je zastopalo barve Mengša.

Tekmovanja se je udeležilo skoraj 260 igralcev iz držav bivše Jugoslavije. V dvorani so pripravili 19 igrišč, na katerih se je odigralo 479 iger na dva dobljena niza do 15 točk. Čestitke našim najboljšim, ki so poskrbeli, da je bilo vzdušje med navijači na tribunah res napeto.

V kategoriji mešanih parov C sta prvič skupaj na najvišjo stopnička stopila Mateja Vrhovnik in Vid Tomazin. Že dobro uigrana Jure Šinkovec in Jure Roblek sta prav tako osvojila zlato, v kategoriji moških dvojic B. V mešanih parih B pa sta odlično 3. mesto zasedla Maša Jeraj in Uroš Bregar. Prav tako tretja je bila Sneža Zupin, skupaj s soigralko Snježano (BK Škrok).

Pohvale tudi vsem našim ostalim udeležencem za trud, napete tekme in dobro družbo. Za nami je še en odlično organiziran turnir lige ADA in se že veselimo naslednjega, ki bo v začetku maja v Beogradu.

Besedilo: Helena Šinkovec
Foto: člani BK Mengeš

Oglejte si tudi