Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
12°C
-1°C
JUTRI
15°C
-2°C
Deli
3781

Rock koncert v Pruhu

V petek, 2. junija je bil mengeški "pruh" oz nekdanje letno gledališče ponovno nabito polno. Mengeška godba je v soorganizaciji s Toma prireditve pripravila svoj drugi rock koncert.
Nekaj čez pol deveto zvečer se je koncert pričel z venčkom rock klasik skupine The Doors. Nato pa so se na reperoarju izmenjevale udarne skladbe in nežne rock balade različnih svetovnih rock zvezd, kot so Tina Turner, Bryan Adams, Queen, Bon Jovi, Deep purple, .... S kitarskim solom v skladbi Europe mehiško-ameriškega glasbenika Santane in v izvedbah nekaterih drugih skladbah je blestel Matic Smolnikar, udarni It`s my life pa so z godbo zapele Auroras, štiri mlade pevke iz Kamnika. Tudi letos je godba zaigrala priredbo slovenske rock skladbe, in sicer je pianistka Teja Komar prav za to priložnost priredila skladbo Čas skupine Dan D, ki jo je tako kot tudi High way to hell, ki je bila eden od vrhuncev večera, zapel Gregor Budal, ki je navdušil tako v vlogi pevca kot tudi povezovalca. 
Rock večer je nato nadaljevala mlada in perspektivna glasbena skupina Strip. Hvala vsem za pomoč pri izvedbi koncerta, še posebej pa Toma prireditve in AC Lovše.

Besedilo: Maja Keržič
Foto: Miha Požar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!