Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE

DOBILI SMO NOV KLUB: KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE

Razkrivamo, da je v sredo, 12. marca, v mesecu, ko nasploh praznujemo, 12 žensk premaknilo okvire  v poslovnem svetu žensk ter uradno odprlo KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE.   Zakaj? Ker smo prepričane, da je vzajemna pomoč v poslovnem svetu pomembna, da je pomembno, da si delimo ideje in vizije ter tako ustvarjamo prijetno poslovno okolje. Ker se bomo tako skupaj veselile kariernih uspehov in ob tem ne čutile zavisti. Naša odličnost izhaja s položajev, ki jih zasedamo v podjetjih, kjer smo zaposlene. Zato smo ustanovile klub, kjer bo velika mera ženske energije naredila spremembe v pogledih sodobnega časa. Ker smo prepričane, da svet še ni videl vsega. Skupaj želimo utrditi pot do uspeha.

 

Med nami so že tri članice iz Komende in če želiš z nami deliti svojo energijo, biti del novih zgodb, spreminjati poslovno okolje, se povezovati, se nam pridruži na klubposlovneodlicnostidomzale@gmail.com. Prav tako te vabimo, da nas spremljaš na https://www.facebook.com/poslovnaodlicnost/ in na https://www.linkedin.com/company/klub-poslovne-odlicnosti/ .  

 

DA NE OSTANE VSE SAMO PRI BESEDAH, JE NA VRSTI PRVO DEJANJE KLUBA

Prvi cilj, ki smo si ga članice novega kluba zadale, je organizacija dogodka za občanke Domžal in okoliških občin,  ki sporoča, da SAMO SAME LAHKO POSKRBITE, DA BOSTE DOLGO UŽIVALE V SVOJEM TELESU. JE EDINO, KI GA BOSTE KDAJ DOBILE, VSAJ V TEM ŽIVLJENJU. Na preventivi se dela ogromno, ampak to odgovornost moramo prevzeti same. Zato, drage punce, prijateljice, ženske, dame: prijavite se na delavnico o preventive. Nikoli niste premlade ali prestare za tako predavanje.

KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE vabi vse dame, da se nam pridružite na delavnici na temo »ZDRAVE DOJKE IN PREVENTIVA«, ki bo v sredo, 24. aprila, ob 19. uri, v prostorih Knjižnice Domžale.

Predavanje bosta vodila Andreja Rajh, ing. radiologije, in mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekologije in porodništva iz UKC Ljubljana.

Govorili bomo o znanih dejstvih, težavah z dojkami, samopregledovanju in različnih možnostih preventivne diagnostike.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se prijavite na mail: klubposlovneodlicnostidomzale@gmail.com

 

 

 

 

Oglejte si tudi