Logo MojaObčina.si

Mengeš

JUTRI
30°C
15°C
ČE.
32°C
16°C

Za en mesec v Peru, Bolivijo in Čile

Organizator: DRUŠTVO AIA - MLADINSKI CENTER MENGEŠ
Kontaktni podatki organiztorja: Blanka Tomšič, drustvo.aia@gmail.com.
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek


Moje prvo potovanje izven Evrope je bila enomesečna avantura po nekaj najlepših kotičkih Južne Amerike, ki vam jo bom predstavila na potopisnem večeru. Pot bomo začeli v perujski prestolnici Limi in se postopno pomikali proti jugu. Preleteli bomo znamenite Nazca linije, prehodili enega globljih kanjonov sveta (Ca
ñon del Colca), obiskali znamenito inkovsko mesto Macchu Picchu in preživeli razburljiv dan na najvišje ležečem jezeru na svetu, Titikaki. Od tod nas bo pot vodila v Bolivijo, kjer bomo poleg prestolnice La Paz raziskovali tudi rudnike Potosíja, civilizacijo Tiwanaku, prekrasno slano puščavo Salar de Uyuni in naravnost očarljiv Altiplano poln raznobarvnih lagun in flamingov. Popotovanje bomo zaključili v Čilu. Tam si bomo ogledali puščavo Atacamo, se sprehodili po lunarni pokrajini v Valle de la Luna, potem pa po ogledu čilskega glavnega mesta Santiago poleteli nazaj proti Evropi.

Predava Tina Škorjanc.


Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko Zoom aplikacije.
Prijave na drustvo.aia@gmail.com (z imenom in priimkom). Po prijavi boste pred dogodkom prejeli Zoom povezavo.Vabljeni :)

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

EkoReka

Mestni park Mengeš