Logo MojaObčina.si

Mengeš

JUTRI
4°C
-5°C
PON.
3°C
-2°C

33. Pod mengeško marelo

1726
Organizator: KD MENGEŠKA GODBA
Vstopnina: 15€

V soboto, 11. marca 2017 bo ob 19h v Kulturnem domu Mengeš že 33. prireditev Pod mengeško marelo v organizaciji Mengeške godbe. Letošnja prireditev ima podnaslov »Iz domačih logov«, saj jo bodo sooblikovali predvsem domači mengeški glasbeniki, povabili pa bomo tudi nekaj zanimivih gostov.

Izpostavljen inštrument bo klarinet v različnih solističnih točkah in glasbenih sestavih. Prvič se nam bo predstavil Orkester klarinetov Mengeške godbe, nekdanjih učencev Karla Leskovca, upokojenega učitelja klarineta v GŠ Mengeš, ki bo posebej za to priložnost pripravil tudi Pevski zbor Mengeške godbe. Značilnost vseh Marel je predvsem skupno igranje godbe pod vodstvom kapelnika Dimitrija Ledererja z različnimi narodno-zabavnimi ansambli ter drugimi skupinami in solisti. Tudi tokrat se nam bodo pridružili dobro poznani ansambli, in sicer ansambla, ki imata vsaj po enega člana iz vrst Mengeške godbe. To sta Kvintet Dori in Ansambel Kerlci ter povabljeni Ansambel Vagabundi. Na Mareli bo prvič zapel eden najboljših slovenskih kantavtorjev, Adi Smolar. Bogat in raznolik glasbeni program bo zaokrožil Slovenski Klezmer Band z dvema vrhunskima mengeškima glasbenikoma. Godbi se bodo na odru ponovno pridružile simpatične Mengeške mažoretke. Povezovalec in humorist bo Klobasekov Pepi. Zagotovo pa bomo pripravili tudi kakšno presenečenje.

Pohitite in si zagotovite svoj sedež v dvorani, saj je letos prireditev le ena. Vstopnice bodo naprodaj v Melodiji Mengeš (Trdinov trg 4, Mengeš, 01/7237-578) od ponedeljka, 13.2.2017 dalje.

Se vidimo na Mareli!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!