Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
20°C
10°C
JUTRI
22°C
8°C

2. Dobrodelna akcija - Daj naprej in podari sonce

Organizator: DRUŠTVO AIA - MLADINSKI CENTER MENGEŠ
Vstopnina: Dobrodelen
Spletni dogodek


O DOBRODELNEM  PROJEKT v AIA

''Projekt Daj naprej in podari sonce'' že od leta 2013 sledi besedam dečka Trevorja iz filma Pay it forward: »Želim, da bi vsak naredil nekaj lepega za tri ljudi in da bi ti trije to vrnili naprej!«

Projekt ''Daj naprej in podari sonce'' je prva leta pomagal omogočati enake možnosti otrokom z motnjami v gibalnem razvoju. Sredstva smo zbirali za otroke, ki so za lažje in lepše življenje potrebovali dodatne fizioterapije. Vemo, da smo tako prispevali k marsikateremu dodatnemu nasmehu.

Projektu ''Daj naprej in podari sonce'' sta se v letu 2020 pridružili Blanka Tomšič in Sara Petrovčič iz Društva AIA – Mladinskega centra,  ki bosta, poleg Mateje Kržin,  v Mengšu srce projekta, v projektu pa sodeluje tudi Knjižnica Janeza Trdine Mengeš.

V naši prvi skupni akciji smo v AIA zbirali sredstva za otroke iz družin, ki so se zaradi ukrepov karantene znašli v neenakopravnem socialnem položaju. Zbrali smo 190 €, ki smo jih 14.10. nakazali ZPM Moste – Polje,  s katerimi imamo dogovor, da zbrana sredstva namenijo otrokom, ki pomoč zares potrebujejo. Hvala vsem za sodelovanje! Začetek je, prepričani pa smo, da bomo v naslednjih projektih zbrali  še več.

V novembru začenjamo z 2. akcijo, ki bo trajala do 15.1.2021. Ves zbrani denar, brez kakršnih koli odbitkov, bomo nakazali ZPM Moste – Polje, za humanitarni sklad za pomoč družinam. Na naš poslovni račun SI56 0230 1025 7971 272 nakažite prispevek (priporočeno 5 eur ali več), s pripisom »Daj naprej in podari sonce«, v zameno pa vam pošljemo ekološko vrečko z napisom, kot simbolično gesto dobrodelnosti. Stopimo skupaj in pomagajmo otrokom!Všečkaj objavo

Oglejte si tudi