Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
4°C
JUTRI
12°C
2°C

Danica Tajčman: Delavnica kreativnega razmišljanja na primeru »Kako do novih aktivnih članov«

##VIEWS##
Organizator: DRUŠTVO SORŠKO POLJE, PRIBLIŽAJMO SE NARAVI
Kontaktni podatki organizatorja: Danica Tajčman.

 (Zaradi omejenega prostora so potrebne prijave za predavanja na cvetka.jeras@gmail.com. Za poslušanje predavanj se pričakuje plačilo članarine Društvu Sorško polje ali Skupnosti Barka.)


O delavnici: Kreativno razmišljanje in nove ideje na ukaz? OBSTAJA! Na delavnici kreativnega razmišljanja boste spoznali tehnike in orodja za spodbujanja “out side the box” razmišljanja, se naučili sodelovanja in se ob tem zabavali. Spoznali boste 3 pravila kreativnega razmišljanja, naučili se boste, kako hitro in na preprost način priti do novih idej - ko jih potrebujete. Mislite, da je “brainstorming” oz. viharjenje možganov učinkovito? Počakajte, da spoznate tehnike Lateralnega razmišljanja. Z uporabo tehnik za spodbujanje lateralnega oz. kreativnega razmišljanja bomo iskali rešitve Kako do novih aktivnih članov DSP. max 24 udeležencev, trajanje delavnice 2 h


O izvajalki: Danica Tajčman, dipl. ekon. je licencirana trenerka kreativnega razmišljanja Šest klobukov razmišljanja®, pisateljica, improvizacijska igralka. NLP praktik. EFT mojster praktik. Popotnica, ki je 2x živela v tujini in obožuje objeme. Njena vizija, tako poslovna kot osebna, je izobraziti in spodbuditi posameznika, da prevzame lastno odgovornost za svoje razmišljanje, občutke, fizično in emocionalno zdravje. Opolnomočiti posameznika, da začne aktivno, zabavno in vztrajno transformirati svoje življenje. Njeno poslanstvo pa je doprinesti k ustvarjanju zdrave družbe, kjer bo znanje, ki vodi do odličnosti vsakega posameznika (praktično znanje o upravljanju z umom, telesom in emocijami), ne le dostopno vsakemu posamezniku, ampak tudi del primarnega šolskega sistema.

Oglejte si tudi