Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
22°C
JUTRI
35°C
20°C
Oceni objavo

4. etapa Dirke po Sloveniji bo obiskala Medvode

V soboto, 15. junija 2024, bo našo občino ponovno obiskala karavana najboljših kolesarjev sveta, ki se bodo pomerili na tradicionalni in mednarodno prepoznani 30. Dirki po Sloveniji (Tour of Slovenia). Dirko v živo spremljajo na programu Eurosport in v mnogih slovenskih medijih.

Del 4. etape Škofljica – Krvavec bo tudi občina Medvode, kjer bodo kolesarji prevozili traso: Osredek – Topol pri Medvodah – Trnovec – Sora – Draga. Prihod kolesarjev na Topol je previden med 12:15 in 12:30, v Sori pa se kolesarje pričakuje med 12:25 in 12:45.

Na isti etapi bo karavana našo občino prečkala še enkrat, in sicer na trasi: Trboje - Moše - Valburga - Hraše - Zapoge. Predvidoma med 13. in 14. uro

Popolna zapora cest na trasi dirke bo mobilna in kratkotrajna, vzpostavljena s pomočjo Policije in redarjev. Prosimo vas, da upoštevate njihova navodila in se pravočasno odpravite po opravkih. Vse navijače ob trasi prosimo, da stojite na varni razdalji do ceste in tako poskrbite za varnost tekmovalcev in svojo varnost. Ker gre za profesionalne kolesarje, bodo ti na spustih in po ravnini dosegali visoke hitrosti.

Vabimo vas, da sooblikujemo dogodek in pričaramo pravo navijaško vzdušje ter od blizu spoznamo najboljše kolesarje.

VEČ INFORMACIJ:

Spletna stran Dirke po Sloveniji 

Profil etape 

Časovnica 4. etape 

3D video trase 

Oglejte si tudi