Logo MojaObčina.si

Loški Potok

JUTRI
14°C
10°C
ČE.
20°C
7°C
1320

Tretji javni razpis za vključitev potencialnih podjetnikov projekt PONI JV Slovenija

Razvojni center Novo mesto nadaljuje z usposabljanjem potencialnih podjetnikov. Objavljen je TRETJI JAVNI RAZPIS za vključitev 12 udeležencev v projekt Podjetno nad izzive - PONI JV Slovenija.

Projekt PONI JV Slovenija je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To dosežejo s pomočjo vključitve v celostni program podjetniških usposabljanj ter z zagotovljeno mentorsko, svetovalno in finančno podporo. Posebnost projekta predstavlja redna zaposlitev udeležencev projekta za čas trajanja programa (4 mesece) v Razvojnem centru Novo mesto. S pomočjo takšne finančne podpore lahko udeleženci programa svoj čas namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot. Tretja skupina dvanajstih udeležencev bo usposabljanje pričela v mesecu juniju 2021.

Prijave zainteresiranih kandidatov zbiramo do ponedeljka 10.5.2021.

Več o projektu Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija preberite na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto. Na spletni strani RC NM je objavljen JAVNI RAZPIS za vključitev kandidatov v projekt.

Dodatne informacije dobite na Razvojnem centru Novo mesto, s klicem na tel. 041 325 722 ali s vprašanjem preko elektronske pošte na naslov vesna.colic@rc-nm.si.


Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi