Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Tekači ŠD Tek je lek na maratonu v Beogradu

V nedeljo, 15.4. smo imeli še zadnji sestanek za organizacijo naše poti v Beograd. V torek smo naredili še en trening, v petek zjutraj smo pa polni elana in dobre volje krenili na pot v Beograd. Družno smo se odpravili po startne številke in na odlično večerjo. Eni so se prešerno veselili, tisti, ki so tekmo vzeli preveč zares, so šli pa malo prej spat. 
Zjutraj smo popili kavo, ki jo je skuhala naša Tina in se podali proti startu. Vzdušje je bilo že veliko pred tekom odlično, množica tekačev, spremljevalcev in gledalcev pa je uživala v lepem vremenu. Pogoji za tek so bili zelo dobri, mogoče za nekatere prevroče, vendar smo ob poku pištole tudi to pozabili. Vsi smo hitreje ali počasneje uspešno pretekli Beograjski maraton. Ob progi je bilo vzdušje enkratno, povsod glasba in množica gledalcev in naključnih mimoidočih, ki so nas vsi glasno bodrili. Res smo uživali in kar malo pozabili na tegobe maratonskega teka. Po teku smo se ohladili v vodnjaku z zelooo mrzlo vodo in se podali uživati lepote in odlično hrano Beograda. 
V nedeljo smo bili malo manj živahni a smo vseeno obiskali stadion Crvene zvezde in Spominski park Dedinje. Naš Beograjski maraton smo zaključili s sladoledom na Adi Ciganliji. 
Sledila je še pot domov, ki smo jo kar dobro preživeli, malo težje je bilo v ponedeljek zjutraj vstati in oditi v službo.

Oglejte si tudi