Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
4°C
ČET.
12°C
4°C
Oceni objavo

Na Upravno enoto Logatec od ponedeljka, 23. 3. 2020, le z zaščitnimi maskami

Podatki oz. informacije, ki jih v Štabu CZ Občine Logatec prejemajo s terena, pričajo o tem, da se situacija, vezana na COVID-9, poslabšuje, posledica tega dejstva pa je zaostritev ukrepov za zaščito sodelavcev in sodelavk, posredno seveda tudi njihovih strank.

 

Člani skupine za krizno vodenje so med drugim aktivirali seznam dežurstev oz. pripravljenosti za najbolj ključne dele upravne enote oz. najbolj kritična področja dela, to so področja, kjer je pričakovati prošnje strank za nujno ureditev upravnih zadev, kar posledično pomeni, da se število javnih uslužbencev, prisotnih na delovnih mestih drastično zmanjša. Stranke z Upravno enoto Logatec komunicirajo zgolj po telefonu, e-pošto ali preko klasične pošte.

V Upravni center, konkretno v drugo nadstropje, kjer je sedež Upravne note, če je zadeva, ki jo stranka želi urediti, s strani pristojnega javnega uslužbenca identificirana kot »nujna«, pa je od ponedeljka, 23. 3. 2020, vstop mogoč zgolj z zaščitno masko, na kar stranke opozarja tudi napis na vhodnih vratih. Prav tako je nujno, da si stranke pred vstopom v prostore Upravne enote razkužijo roke.

 

Upravna enota Logatec

 

Oglejte si tudi