Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
26°C
8°C
JUTRI
27°C
10°C

Obiščite nas na Dan odprtih vrat

Organizator: DOM STAREJŠIH LOGATEC
Kontaktni podatki organiztorja: 064 245 288.
Vstopnina: Vstop prost
V primeru poslabšanja zdravstvene situacije v državi dogodek odpade.

Dom starejših Logatec tudi v korona času odpira svoja vrata oz. bolje rečeno park s teraso ter 16. septembra ob 9.uri organizira Dan odprtih vrat. Vodilno poslanstvo doma, poleg svoje osnovne funkcije je ozaveščanje sokrajanov o starosti in staranju in s tem večanje zavesti o vseh tegobah, ki nas kot starostnike lahko pestijo. Za vas bomo ta dan pripravili dve izobraževalni delavnici. Prva bo »Ostanimo fit tudi v starosti« posvečena gibanju, druga pa "Miselna telovadba" za naše možgane.

Dom starejših Logatec, ki je kot partner vključen v EU projektu "Gartlc", na kar smo ponosni, vas vabimo, da si vrtiček »kot nekoč« tudi ogledate v našem parku. Na ta način podpiramo lokalno pridelano hrano in trajnostni razvoj, zato se do nas pripeljite s kolesom ali peš. Mi bomo svoje prispevali prihodnji teden, ko se bomo s stanovalci odpravili na »Sprehod za spomin« po Logatcu vse do Cankarjeve ulice, kjer si bomo ogledali razstavo posvečeno dr. Andreju Gosarju. Sprehod za spomin je za vse, ki se srečujejo s težko boleznijo - demenco. Je opomin za nas, kot družbo, da se zavemo težav, ki jih osebe z demenco imajo v okolju in neposredno tudi v prometu.

Več o dogajanju na Dan odprtih vrat dobite na spletni strani ds-logatec.si kjer bo objavljen program in na 064 245 288.

Dogodek se bo prilagajal vsem trenutnim predpisanim smernicam za zajezitev širjenja nalezljive bolezni Covid -19.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi