Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
4°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Košarkarski turnir trojk "ŠD Log 2014"

V nedeljo, 22. junija, je na pobudo Tomija Mirkoviča, ob podpori Simona Koščaka in Poldeta Šolca ter v organizaciji ŠD Log na košarkarskem igrišču pri OŠ Log - Dragomer potekal košarkarski turnir trojk "ŠD Log 2014". Na tekmovanju se je zbralo osem ekip. V glavnem so jih sestavljali najstniški igralci košarke iz lokalnega okolja, ki so k sodelovanju povabili tudi vrstnike iz okoliških krajev, lep zgled vztrajnosti in modrosti pa so jim bili igralci v zrelejših letih, ki so se na vročem soncu in v vetrovnem vremenu zavidljivo dobro upirali svojim tudi več kot 30 let mlajšim nasprotnikom.
Po štirih urah igranja košarke je bil vrstni red sodelujočih ekip naslednji:

1. mesto:     Mlijeko

2. mesto:     Prodana tekma

3. mesto:     Medicinci

4. mesto:     Mladi zobki

5. mesto:     Fantastic four

6. mesto:     Invalidi

7. mesto:     3K

8. mesto:     Zicerji

 

 

Vsi sodelujoči so v zahvalo prejeli uradne majice turnirja, igralci treh prvouvrščenih ekip pa še medalje, denarne in praktične nagrade. MVP finalne tekme, Domen Novak, je kot posebno nagrado prejel majico s podpisom Gorana Dragića. Ta je bil predviden v vlogi podeljevalca nagrad na turnirju, a je tokrat moral opravičiti svojo odsotnost.

Prijeten dan so udeleženci turnirja zaključili v Športnem parku Log, z druženjem ob hrani z žara. Strinjali so se, da naj tekmovanje preraste v tradicionalni dogodek. Zatorej se ponovno vidimo naslednje leto, v nedeljo, 21. junija 2015, organizatorji pa že obljubljajo, da bo Goran Dragić takrat zagotovo obiskal turnir.

Oglejte si tudi