Oceni objavo

Rožle Valjavec prosi za nas! Tudi na Antonovem večeru, v Marijinem domu na Brezovici

Novembra je poudarek tudi na hvaležnosti in spominu na tiste, ki so že rešeni bremen tega sveta in so že v drugi polovici večnosti. Za njimi pa ostajamo svojci in žalujoči. Na Antonovem večeru, 12.11.2023 smo se torej pogovarjali z Urško Valjavec iz Srednje Dobrave pri Kropi, o tem, kako sprejeti smrt svojih najbližjih? Saj nihče ne ve ne ure in ne dneva, kdaj se bomo poslovili s tega sveta.

Ker pa ste bili mnogi iz različnih vzrokov na večer Martinove nedelje zadržani, vas vabim na povezavo, https://www.youtube.com/watch?v=2twIrULM99M

Tako lahko podrobneje spoznamo izkušnjo skavtske družine Valjavec. Seveda pa spomin lahko osvežimo tudi tisti, ki smo prišli na srečanje v Marijin dom na Antonov večer.

Iskrena hvala ter čestitke družini Valjavec in še posebej mami Urški za pogumno prenašanje vseh življenjskih preizkušenj  ter za to, da jih je pripravljena deliti z nami in nas osveščati tudi na tem področju življenja. Hvala dobrim ljudem in Bogu in naj vse nas spremlja Blagoslov tudi v naprej, saj tudi Rožle Valjavec prosi za nas!


Drago Stanovnik 051 344 688

Oglejte si tudi