Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Društvo upokojencev Dragomer - Lukovica

Kaj napovedujemo v zimskih in pomladanskih mesecih leta 2015?

Januarja so se začeli treningi pikada. Te imamo vsako sredo od 10. do 12. ure in izraziti moram presenečenje ob številu udeležencev: vedno se nas zbere za dve močni ekipi (žensko in moško). Tudi šah smo začeli igrati, in sicer se srečujemo ob četrtkih od 10. do 12. ure. Ker bi se radi v to sekcijo vključili tudi mlajši, bomo poskušali urnik prilagoditi tudi njim.

Marca se začne računalniški tečaj pod vodstvom g. Gerbca. Organizator tečaja je Društvo upokojencev Dragomer - Lukovica v sodelovanju s kulturnim društvom Kosec ter Društvom upokojencev Log. Začetek tečaja je 2. marca; prijave zbiramo po telefonu (031 670 996, Jožica Sevšek).

Februarja in marca bomo organizirali kopanje v enih izmed slovenskih term. Zato ne spreglejte naših plakatov v rumeni barvi, prijavite se, mi pa bomo poskrbeli za ugodne cene in dobro razpoloženje. Vabimo, da se nam pridružite tudi drugi občani, kajti program bomo lahko uresničili le ob zadostnem številu prijav.

Osmi marec bomo počastili s tradicionalnim pohodom do Notranjih Goric. Dobimo se v soboto, 7. marca, ob 9. uri pred Gasilnim domom Dragomer – vabljeni v čim večjem številu.

12. marca ob 15. uri imamo redni Občni zbor Društva upokojencev Dragomer - Lukovica. Pričakujemo dobro udeležbo, saj bomo na tem občnem zboru prvič neposredno volili predsednika društva. Izvoljeni bodo tudi člani upravnega in nadzornega odbora ter člani častnega razsodišča. Letni plan dela za leto 2015 boste prejeli neposredno na zboru.

Kot že veste, so naše uradne ure v kotičku vsak torek od 10h do 12h. Kontrola krvnega sladkorja in pritiska pa poteka vsak drugi torek v mesecu, pod strokovnim vodstvom medicinske sestre iz Zdravstvenega doma Vrhnika.

Vse tiste, ki še niste poravnali letne članarine, prosimo, da to storite čim prej v pisarni društva.

 

Jože Sevšek

Oglejte si tudi